evedilaz
cj hayatdır
Ynt: Cj 5 Almalı mıyım?
kesinlikle arazi için alınması gereken bi araç varsa cj oldugu biliniz
kesinlikle arazi için alınması gereken bi araç varsa cj oldugu biliniz
marmariscj7' Alıntı:Bakımlı jeep sizi kolay kolay yolda bırakmaz 1977 den sonrasını almanızı tavsiye ederim uzun yolda ve arazide cj7 daha iyidir hemde hard top vardır brandayla uğraşmazsınız cj serisinin en fazla tutulan aracıdır bu günkü piyasada bulunan wrangler cj7 nin devamıdır siz en iyisi bir tane jeep alın ve zevkini sürün gerisi hikaye.
jumanji14' Alıntı:Konfor arıyorsan CJ alma derim,bir CJ5 sahibi olarak
Ancak sitede yazılan ''çok masraflı,kırarsın,arıza verir'' tezlerine ve söylemlerine katılmıyorum.
zj veya xj'yi kırdığında CJ'nin iki-üç katı masraf edersin,kırılmaz demiyorum ancak arazi için üretimiş bir araç olduğundan diğer araçlara göre daha az kırarsın.Hatta kırılan araçları ardına takıp taşımaktan kırıldığın zamanlar büyük çoğunluğu teşkil eder.
Yaz geliyor üstünü açıp,rüzgarı hissederek kullanma zevkini diğer araçlarda bulamazsın..
oobeterbocekoo' Alıntı:Amacım konfor değil tabi ki öyle olsa aracımı satıp cj almayı düşünmem, amacım o son cümlenizdeki keyif ... ama bu keyif çok pahalıya mal olacak gibi görünüyor... 13-14 tl ye temiz yapılı bir cj bulacağımı düşünürken 20-30 tl fiyatlar gördüm gözüm korktu resmen...
ATİ79' Alıntı:Merhaba,
arkadaşım sana nacizhane tavsiyem 13.000 - 14.000 tl arası bir cj almamandır.. şayet böyle bir hata yaparsan bu sitede söylenilen bütün olumsuzlukları cj aracında yaşarsın buda seni çok fazla üzer.. bu işe yeni başlayacak olan birinin böyle olumsuzluklar yaşayıp bu işten nefret etmesini istemem.. eğer senin bu iş için ayırdığın bütçe 13.000-14000 arası ise bu işe hiç soyunma çok üzülürsün seninde üzülmeni istemem.. bugün elle tutulur bir cj alayım dersen vereceğin rakamlar 20.000 tl civarıdır bunun haricindekiler ( istisnalar hariç ) seni yorar... genede karar senindir saygı duyarım...
oobeterbocekoo' Alıntı:himm sanırım durum anlasildi arac sahipleri bu kadar yuksek miktarlar istedikleri surece cj sahibi olamayacagim 97 model zj yi 21bin e alırken de cj ye 15bin ustu verilmenin abes oldugunu düşünüyorum kendi adıma... cj piyasasını takip edip uygun bir cj bekleyecegim artik...
Bana yardim eden fikir veren herkese cok tesekkur ederim, cj fiyatlari makul bir seviyeye inene kadar bu düsünceyi askıya alayım en iyisi...
Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim...
gokalpc' Alıntı:Merhabalar,
Yaklaşık 2 ay önce 79 model bir CJ 5 aldım. Öncelikle aracımdan çok memnunum. Tamam uğraştırmıyor demiyorum, masrafsız da demiyorum. Zaman da nakit de harcadım ve harcamaya da devam ediorum, ama eğer harcama yapmasaydım da yolda kalmazdım. Daha önce birkaç farklı binek araç kullandım ve cj benim ilk 4x4 deneyimim. Bir kaç kere araziye girdikten sonra ve aracın neler yapabildiğini gördükten sonra daha önce kullandığım hiçbir araca bağlanmadığım kadar bağlandım cj'me. Benim de binek aracım yok uzun bir süre de cj'yi tek araç olarak kullanmayı düşünüyorum, ama daha önce de söylendiği gibi araçta elektronik aksam değil de mekanik aksam olduğu için çıkardığı masraf da bununla orantılı olarak daha makul oluyor. Ben param oldukça paramı cj'me yatırmaktan keyif alıyorum. Kısacası kendime yepyeni bir hobi edinmiş oldum cj alarak.
Ben de yeni bir üye ve araç sahibi olarak kendi görüşlerimi paylaşmak istedim. Yine de iyi düşün, doğru karar ver derim ben. Şimdiden iyişanslar