Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.
ilkin ilgilenen herkese teşekkürler
endy' Alıntı:
Çok güzel bir bakış açısından gösteriyorsun insanlara seyahat etmeyi en temel şekilde yapıp en güzel şekilde paylaşmak.
upuzun bi yazı yazdım bu konuyla ilgili, çekindim koyamadım foruma
sözü şuna getirmeye calışıyodum:
ben de tereddütteyim paylaşma konusunda, hatta ilk defa paylaşıyorum böyle bişeyimi, hem utangacımdır hem de acaba gerçekten bişeyler paylaşabiliyomuyum, anlaşabileceğim biri var mı diye düşünüyorum.. çünki anlaşılmak için yazıyorum... ben turist değilim, gezmiş olmak için gezmiyorum,
gezi tarzımla bişeyleri değiştirmeye(kendimde) bişeyleri anlatmaya çalşıyorum...''bakın bunu gördüm, bu fotoları çektim,,bakın burda bunlar varmış ne güzel dimi'' demek için yazmıyorum...
gezenbilirde çok sevdiğim lao tzunun bi sözü çıkıyo hep...''iyi bir gezgin asla varmaya niyetlenmez''...acaba böyle yaşamaya çalışan, ruhunda seyyah, gezgin olan bir ''yol-daşla'' tanışırmıyım diye geliyorum gezenbilire...zira herksin yolu farklıdır, yollar çoktur ama yolculuk birdir
bu yüzden her defasında anlaşıldığımı hissettirdiğin ve ''yolculuğumu'' iyiki paylaşmışım dedirttiğin için sana sonsuz teşekkürler ediyorum
yüzyüze görüşmek dileğiyle
ali