Chevrolet Blazere hangi LPG??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ThePunisher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,803
Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG??

Hocam 3500 TL bedeli yaklaşık değer ama açıklaması şu şekilde,
Prins 1300 € x 2.22 TL = 2886 TL
70 LT simit tank için 100 € x 2.22 = 222 TL
Alt simit koruma icin sac muhafaza = 300 TL
Toplamda 3408 TL, bunun yanında ıvır zıvır mutlaka çıkar ben 3500 dedim.
Istanbul'da bu şekilde olsa bu iş kalemleri ile bu işlem kaça çıkıyor.
Selamlar, teşekkurler

Etiketler

Evet anladım,
Prins olmaz ise o zaman BRC olması gerekiyor galiba.
Ama Ankara'daki butun Amerikancılarda Prins ten şaşma diyor. Sıralı sistemde AMerikana en uygunu Prins derler ama fiyatlarda maşallah.
Genede bilgilendirme için teşekkürler.
Selamlar,

ya Prins bende düsünmüstüm ama BRC piyasada daha yaygin kendini ispatlamis onun icin BRCde karar kildim,ama gördügüm hemen hemen her marka takiyorlar artik,ve genelde hepsi uyumlu tabi aralarinda kalite farki varki.

Vallahi ben tam karar vermiş değilim, ne yapacağım konusunda:smiley:
Belki bir süre benzin ile devam edeceğim. Bakalım ne kadara zamanda ne kadar km yapacağım. Ona göre tekrar takkeyi önümüze alıp düşüneceğiz.
O aşamada tekrar karar vermek gerekecek.
Şimdilik bana bu kadar para vermek zor geliyor. İlk yatırım maliyeti yüksek:smiley:
Selamlar,

Araçlarınız benzinde ne kadar yakıyor acaba? Benim aracım uzun yolda benzinli 0.50 kuruş şehir içinde ise 0.80 liraya çıkıyor..

Tabi canım, no name toplama markalar bile dünya kadar piyasada ama ne derece performanslı, işte o tartışılır.
Prins konusunda kullananlarin dediğinin yalancısıyım, arabada özellikle yuksek hacimli motorlarda kesinlikle benzinfarkı hissedemezsiniz diyorlar.
Benzinden aldığın performans ile LPG de aldığın performansı ayırd edemezsin deniyor.
Belki de bu bir pazarlama taktiği olabilir.
Aslında prins ve brc kullanmış kişileri bulup yorumlarını almak çokha uygun olur ama bu konu ile ilgili pek katılım yok herhalde.
Selamlar,

orasi öyle kim ne taktirmis ne gibi tecrübesi burda bizimle paylassa güzel olurdu.Benim Arac 100km de 15 LT yakiyor sehirdisi 13-14LT fala

Burada bana gore dikkat edilmesi veya dusunulmesi gereken aracın kullanım amacı ve sekli.
Benim bu makina icin kullanım amacım, gunluk değil. Sadece keyif ve hobi amaclı.
Surekli ser içinde sıkışık trafıkte bu aracı kullanmayı planlamıyorum. Bu tur motorların en cok yakıt tuketimleri sehri içinde dur kalkta olur, benim bildiğim.
Onun içinde uzun sureli sehir içi kullanım yapmazsam beni cok rahatsız etmebilir sarfiyatı. Tabii birde araziye girince durum tamamen degisir. O zaman yakıta bakmamak gerekecek bana gore. Ama butun bunların yanında elime uygun para gecerse bende prins takmayı palnlıyorum. Her ne kadar maliyet yuksek olsada hem cevreci bir yakıt sistemi hemde uzun vadede kendini mutlaka amorti ediyor.
Selamlar,

Ben valla aracimi günlük hayat icin aldim ise gidip geliyorum günde en az 50 km yol yapiyorum sehir ici,ve ben kendim hizli süren birisi degilim uzun yolda 100km hizdan fazla gitmem,benim icin en önemli faktör günlük hayatta tercih etmem büyük kasa,saglam kasa olmasi benim 2 tane ufak cocugum var,en cok onlari düsünerek aldim allah göstermesin ufak kazalarda bile bazi araclari görüyorumda sanki 200km hizla duvara toslamis gibi 2 parcaya hatta 3 parcaya parcalanan araclar var,daha dün önümde dur kalkta giderken önümdeki arac onun önündeki araca arkadan vurdu arabasi nerdeyse dagilacakti radyötörden su akmalar kaputun yamulmasi tampon kirilmis,bu sadece dur kalkta bide bu aracla 50 ile giderse carpsa nasil dagilacak diye kendi kendime sordum,ben tedbirimi alim gerisi allaha kalmis varsa anlimizda...arazi belki memlekte gidersem ava falan cikarsam ozaman iyi isime yarar yoksa offroad arazi pek isim olmaz,kisacasi arabam bana güven veriyor ehh yakitinada katlancaz artik sonucta 1300cc yaris yok altimizda :smiley: herkese hayirli günler isten geldim az önce ben var yatmak :smiley:

cok haklısın hocam
bunlardaki çelik tampona dokunan düşünsün.
Bu arada allah rahatlık versin, iyi uykular.
Selamlar,

demir tamponlu tüm araçlar iyidir... :smiley: abartılmış dahi olsa :smiley: demir tamponuz aşağıda kalırsa böyle yüksek araçlara çarpmayın yinede :smiley:

805190.jpg

Hocam,
bana gore bizim makinalarında ondan aşağı kalır yanı yok.
En azından benim gözümde oyle.
Karacoğlan ne demiş, " Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca"

Yani orjinal güzel manken gibiyse de, bakmamak veya iç geçirmemek elde mi... dürüst olalım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR