Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK
yaw sen nediyorsun outlaw arkadasim.bende ne wj ler gordum.
antalya da izmirde ankarada istanbulda ve hatayda.ben araca bakmadan test etmeden araclarin kaza trafik raporlarina da goz atiyorum.
aracin yanina gidince araci gormeye :::
-satici derki <. sag arka camurluk lokal
-bende derim ki on kafadan darbe almis fatura 2003 sensinde 15 000tl.(simdiki zamanda 40bin tl)
ee gelde kaziklanma.
o yuzden aldigim sattigim zjlerde hemen hemen bakar test eder yanimdaki test cihzini baglar alirim.
bu benim zevk hobiii kisaca jeep sevdasi....
benim sattigim wj problemsiz olur.o yuzden kimseler ne bizi kandirsin nede biz kandiralim..
ben ankarada 117-118 bin km bir arac ile ililendim.dedilerki sag arka camurluk veya sol boyali o kadar.ama aracta ufak tefekte olsa her yerde boya var.dediginiz gibi emniyet mud oglu mu biniyomus neymis.
boya takintisi olmayan baktirip alabilir.fakat bana gelmez.
simdi siz dediginiz icin yazdim.km oynanmis diye.
belkide ayni araci konustuk.
suan en son siyah wj aldim 2003 overland.(terciihim hep overland)
arac tertemiz.
aracin 2003 yilindan bu yana kaskosu(ozel kasko) devam etmis bugune kadar.kayitlarda baktirinca.
aracta boya hata veya trafik ve ozel kaskoya ait kaza raporu dahi yok.
arac motorda daha anahtar degmemişş.
ve en onemlisi de antalya hastalya mercedes te km km sine servis bakimlarina ulastim yapilmis.
unutmadan yedek anahtari ve kitapcilari ffaturasi dahi piril piril duruyor.
umarim herkese boyle arac duser..
bundan sonraki hedef lincoln.o zaman satarim.
bu arada overland serisi jantlar kromdur.ama piyasada ep boyalidir.bu aracta daha uzerindeki kendi orjinal rengiyle duruyor....
reklam yapmis giibi oldumm.ve uzattim.lincoln buldugumda satacagim ancak ve ancak....