Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK
outlaw06' Alıntı:
Kafamda bazen bir plan oluşuyor ve işi bilmediğimden vazgeçiyorum işin aslı.Dayanamadım paylaştım bakın
MÖalumunuz ankarada meşhur servis var.Aram tanışlığımda iyidir işin aslı.Ama ben biraz fazla doğrucu davutum ve bu araçları sevenlerin ÖPÜLECEK DUDAK olarak görülmesinden nefret etmeye başladım.
Lafın özü; 2-3 jeep çi arkadaş birleşip ankarada cidden ve cidden doğru düzgün hizmet veren,profesyonelleşmiş bir jeep servisi kurmanın zamanı geldide geçiyor bile...
muhtesem bir fikir.ben bazen adana,bazen ankara ve bazende istanbulda bulunuyorum.bu uc sehirde de opmek kelimesi kullaniliyor.
benim parca sikintim olmuyor cunku ben istedigim yerde parcam hazir.cunku elimde bulundururum veya olmasada getirtirim.ya almanyadan ya amerikadan.
ama herkes bu kadar sansli degil..
ben jeep sevdalisi olarak ama gercekten.oyle binmis olmak icin degil.veya bir vidayi sikmis olmak icin hic degil.herkese seve seve yardimci olab ilirim.
amacimda bu zaten.
isteyen eli anahtar tutan her arkadasta parca edinildikten sonra wj nin her yerini yapabilir ve degistirebilir..
sensor degistirmek falan hic hesaba katmiyorum.
en zor mesela ??
motor kapagi acmak
pistonlari degistirmek bu is zaten bizi asar cunku blok gerekirse honlanir motor yenilemeye gider falan filan....
fakat bir manifold degistirmek
yag ve yag filtresi degistirmek
ozellikle bu konu cok onemli herkes bir yerde sanzımandan birseyler yasiyor cekiyor.
EN BUYUK NEDEN::BIR YAG DEGISIMI VE FILTRE DEGISIMINE YUKSEK FIYAT VE PARCA ISTEMELERI USTALARIN.
EE NOLUYOR YAGA BAKILIYOR PIRIL PIRIL.AMA ZATEN BU YAGLAR RENGINI BOZZMAZZKI.
biraz daha gitsin derken KÜÜÜÜTTTTT.SANZIMAN İNECEK ABI DEMEYE BASLIYORLAR
zamaninda degistirende. cogu kimse ATF4 VE TRANSFERCASE ICIN NV247 BULAMIYOR VEYA PAHALI GELIYORR.eee??usta diyorki abi hep biz bunu kullaniyoz problem olmuyorr.hadi yaaaaaaa
kulluyen yalannnn
O ZAMAN SANZIMAN INERSE YAPACAN MI DEYIN<<<**binbir bahane cikar
beyin yollari tikanirsa ileride bu yagdan deyin??yok abi adamlar kendi markasini satmak icin yapiyor falan filan....
YALANNNNNNNNN
BEN YURT DISINDAN ISTEDIGIM KADAR GETIRIYORUM YEDEKLI OLARAK.VE VAKTIM VARSA KENDIM DEGISTIRYORUM.SERVIS MANUAL VE VIDEOSU VAR ZATEN.BIR KERE IZLEYIN HERKES YAPAR....
TAMAM FILTRE ORJINAL OLMASIN (BUYUK IHTIMAL WIX BULURSUNUZ) AMA AKISKANLAR MUTLAKA MOPAR OLSA TADINDAN YENMEZZ.
BUNLAR ORNEK SADECE.
simdi biz servis acsak.birlessek sartlar uyarsa ben varim tabiki.
ama bizim portfoyumuz belli oolmali.
soralim
buyrun bir topik acin ve ankarada kac kisiyiz diyee.yazanlarla baglanti kuralim.
isin bir on calismasina baslayalim.
FIKRINIZ ON NUMARAA..
AMA SERVISTE ACSAK BEN YINE SORANA ISTEYENE YAZAR AYRDIM EDERIM...
HATTA VAKTIM OLDUGUNDA TELEFONLA BILE TARIF YAPAR TAMIR ETTIRIRIM..
HEHHEE