outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK
Teşekkürü gönderdimSağolun
Teşekkürü gönderdimSağolun
yaw sen nediyorsun outlaw arkadasim.bende ne wj ler gordum.outlaw06' Alıntı:Hocam bana kalırsa araç alacak arkadaşlar buraya linkini atsın o aracın.Özelden yazalım.Ben şu an mesela ankarada 7 tane yıkık wj biliyorum.Adam yazsın buraya falan sitede filanca aracı alacam ne diyorsunuz diye.özelden yazalım bildiklerimizi.çok güzel fikir.Yahu bana bir araç getirdiler samimi söuuylüyorum çocuk bana arabayı 15 dak telde anlattıbindiğim 9 uncu wj ben böyle wj görmedim falanaraç bi geldi, Allahtan yanımda bizim guruptan bir arkadaş ta var (Gökhan Frontera dostum) bir tur atacaz bindik maşallah gazı köklüyorum araba kalkmıyor nazlı eşşek gibi.direksiyonu ne tarafa kırıp kalkış yapsam resmen havai fişek patlama sesleri geliyor alttn.çocuk bana; gördünmü abi süper değilmi diyor))
o zaman yandaki tesekkur butonuna bir tesekkur rica edeyim.typhoon07' Alıntı:micoz01
Verdiğin bilgiler 2003 model ve üstü WJ almayı düşünen biri olarak bana çok faydası oldu.
Sizin ve diğer arkadaşların vermiş olduğu detaylar tüm arkadaşlar içinde faydalı olacağına inanıyorum.
Emeğiniz için teşekkür ederim.
Doğru olanda; Bir malın gerçek değeri üzerinden dürüstce yapılan alışveriş sonrasında satıcının ve müşterinin memnuniyetidir.
teşekkür ederim fakat daha karar verip alamadım,temiz bir araç bulmak kolay görünmüyor.Araştırıyorum ,2004 model overland düşünüyorum.2004 modeller içinde birkaç kasa tipi var gibi http://www.wjjeeps.com/newoptions2.htm sayfasında gördüm.Türkiyede hangi serisi var ? ve Ayrıca bazı özellikler konusunda araştırmalarım devam ediyor .örneğin (Up Country Suspension package) bu paket 2004 modelde varmı? Sahibinden com daki ilanlardan görüştüğüm oldu.Fakat bu araçlar hakkında fazla bilgim olmadığı için karar veremedim.Selamlar.micoz01' Alıntı:o zaman yandaki tesekkur butonuna bir tesekkur rica edeyim.
inanin seve seve yardimci oluyorum.
dilerim temiz bir alisveris olmustur.kazasiz belasiz binin.sorununuz olursa yardimci olurum.
ben tesekkur ederim.
2003 model alinmali derken<,typhoon07' Alıntı:teşekkür ederim fakat daha karar verip alamadım,temiz bir araç bulmak kolay görünmüyor.Araştırıyorum ,2004 model overland düşünüyorum.2004 modeller içinde birkaç kasa tipi var gibi http://www.wjjeeps.com/newoptions2.htm sayfasında gördüm.Türkiyede hangi serisi var ? ve Ayrıca bazı özellikler konusunda araştırmalarım devam ediyor .örneğin (Up Country Suspension package) bu paket 2004 modelde varmı? Sahibinden com daki ilanlardan görüştüğüm oldu.Fakat bu araçlar hakkında fazla bilgim olmadığı için karar veremedim.Selamlar.
evet 2003 ile 2004 arasındaki vergi farkı büyük fakat bunu göze alabilirim.2004 makyajı kasası güzel görünüyor gerçekten.Fakat 2004 modeli seçersem 2003 modellerdeki özelliklerden mahrum kalırmıyım.yada bu özellikler 2004 modellerdede varmı bunu araştırıyorum.kısacası 2004 ün makyajı kasasını göz ardı edersek.motor ,güvenlik,şanzuman,arazi için gerekli donanımı gibi teknik avantajları olarak hangi modeli seçmek mantıklıdır.2003mü2004 mü.gerçekten çok kararsız kaldım ve tahminimden de çok detay varmış selamlar.micoz01' Alıntı:2003 model alinmali derken<,
oncelikle vergiden dususe girecegi icin
ikincisi upcountry bu yildan sonra kalkti.
siz sorun ben yardimci olayim.
2003 overland muhtesem makinadir.
on arka overland model LSD kilittir.
yanlıs algilama diye birsey yok ustadim.outlaw06' Alıntı:Beyler 2002 model 4.7 wj aracımda P0340 arıza kodu yandı 3-5 gün önce.Akşama kadar aracı kullandım ve akşam arıza lambası söndü.Ertesi gün tam gün yandı.Pazar günü etkinliğimiz vardı ve akşama kadar lamba yanıyordu.Lakin dünden beri arıza lambası yanmıyor.Baktığımız arıza kodu karşılığı ;volant/krank sensörü olarak çıkıyor.Biryerde ;sensörün okuyucu kısmına toz vs geldiğinde yanlış algılama olabileceği yazıyor.Başına gelen bu konuyu bilen varmı?Herkese selamlar
Sn micoz 2 gün oldu hala yanmıyor.Ama yanlış algılama yoktur konusunda size katılmıyorum.Çok soğuk havada da yakıtı kötü yakıt algılayıp arıza lambası yanıyor ve yakıt kötü kodu veriyor.Ama 6-7 kontak sonrası düzeliyor.Yada öğlene doğru hava ısındığğında.Bunu servis kitapçığı dahi yazıyor.(her zaman yanılıyor olabileceğimi de varsayarım). Bununla beraber elbette orjinal parçadan yanayım.2 hafta evvel şaft kafa değiştirdim.Çin vardı 300 e abd vardı 590 a.abd taktırdım.Orjinal parça her zaman iyidir...Selamlarmicoz01' Alıntı:yanlıs algilama diye birsey yok ustadim.
arac ecusu belirli bir cycle kontak ac kapatta ariza kodu kalici degil ise takrar sifirlar.ama ayni hatayi algilar aldgilamaz yakar isigi tekrar.
orjinal mopar ile degistirdiginiz taktirde sorun kalmayacaktir.
yardımların için teşekkürle.micoz01' Alıntı:2003 model 2004 modele gore daha doludur.
tercih sizindir.
wj jeeps sitesinde farlşar yazili.
jeep her yıl model yukseldiginde donanim arttiracagina hep cikararak gitmistir.
amerikan mali demek orjinal demek degildir.outlaw06' Alıntı:Sn micoz 2 gün oldu hala yanmıyor.Ama yanlış algılama yoktur konusunda size katılmıyorum.Çok soğuk havada da yakıtı kötü yakıt algılayıp arıza lambası yanıyor ve yakıt kötü kodu veriyor.Ama 6-7 kontak sonrası düzeliyor.Yada öğlene doğru hava ısındığğında.Bunu servis kitapçığı dahi yazıyor.(her zaman yanılıyor olabileceğimi de varsayarım). Bununla beraber elbette orjinal parçadan yanayım.2 hafta evvel şaft kafa değiştirdim.Çin vardı 300 e abd vardı 590 a.abd taktırdım.Orjinal parça her zaman iyidir...Selamlar