Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,690
Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Hüseyin Abi ellerine sağlık.Bu güzergahta seyehat etmeyi planlayanlar için yıllarca başvuru kaynağı olacak bilgileri bizlerle paylaşıyorsun.Zaten bu formda kurulan dostlukların amacıda bu değilmi?
Rotamızın Almanya ayağı ile ilgili bilgiler çoğalıyor.Yunanistan ayağı biraz yetim kaldı.Aramızda Yunanistanı gezmiş bir çok arkadaşımız ve büyüğümüz var.Onlardan İpsala İgomenitsa hattına yakın gezilebilinecek mekanlar hakkında paylaşımlar bekliyoruz.
Ben ilkini paylaşayım geçen sene kaldığımız bu senede bir iki gün konaklamayı düşündüğüm Kavala Batis http://www.batis-sa.gr/en plajı.Bu hatta gezi yapıyorsanız mutlaka görün bir kaç gün konaklayın derim.

Etiketler

Batis Kamping'i katiyyen tavsiye etmem,icerisinde diskotek var sabah erken saatlere kadar muzik var.Sonra fiat 4 kisi +2 cocuk
Araba+Karavan+Elektrik 44 euro civari,kazik marka.Neden kampin onundeki yoldan devam edip 2 km. sonra Eleftrakis denilen
tabiat harikasi bir yerde kalmiyorsunuz.Orada daha baska kalan M.Karavan ve Karavanlar goreceksiniz.Hemde masrafsiz,yani bedava.Zaten Kavala ile Aspravalta arasi bir saatlik yol,ben olsam Aspravolta'da kalirim.Alexadrapolis de diger bir alternatif tir.
Siz Patras mi,Inguminessa mi uzerinden Italya'ya gececeksiniz.Cizmede cikmak istediginiz yer neresidir.Eger Patras-Ancona yaparsaniz Hem Haldikidi hemde Poleponessi gezmis olursunuz.Batis kampinge gelmeden evvel yol uzeri Super marketlerden muhakkak alis-veris yapin.Slml

Mustafa merhaba,
rotanızda Yunanistan varsa Emitt fuarında aldığım Halkidiki haritasını büyük olduğundan tarayamadım ilk kampta elden
verebilirim, çok detaylı karayolu haritası işine yarayabilir.
Ayrıca Kavala'ya çok yakın olan Taşöz adasınında kitapçığını getireceğim. Selamlar.

Ercument Abi tecrübelerini aktardığın katkıların için çok teşekkür ederim.Asprovolta ve Alexandropolis için kamping tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
İğoumenitsa'dan Ancona'ya geçmeyi planlıyorum ancak Patras Ancona'da yapabilirim.Selamlar teşekkürler...

Levent Abi ilk buluşmamızda haritaları ve kitapları emanet istiyorum selamlar..

Syn Mustafa bey,

İyi yolculuklar dilerim.Güle güle gidin,selametle dönün.Bize de rehber olacak yazı ve resimler görmek dileklerimizle....

İlgiyle takip edeceğiz.....

Selamlar.....

İrfan Toprak.

İnşallah diyelim Allah bir keder zeval vermez ise 16 haziran cumartesi günü yola çıkıp ramazan başlamadan 14 temmuz cumartesi günü dönmeyi planlıyoruz.28 gün sürmesini planladığımız gezimizi bu sayfalarda paylaşacağız.Selamlar....

Merhaba Mustafa bey,bir de Yunanistan icin buraya bakin Almanca fakar tercüme edbilirseniz faydali bir site.

griechenland wohnmobil

Selamlar

Mustafa bey selamlar,
ümit ederim her şey planladığınız gibi gider. bizde paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.

Bizler 10 gundur Almanya-Avusturya-Italya-Isvicre-Almanya-Luksemburg icine alacak ve 6/7/ hafta surecek yolculuktayiz.Sizlere de hayirli yolculuklar dileriz.

Arkadaşlar bir sorum olacak,

Yunanistan yeşil pasaporta vize istiyor mu ?

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorum olacak,

Yunanistan yeşil pasaporta vize istiyor mu ?
Bildiğim kadarıyla, iki yıldır vize gerekmiyor. Bizim gibi umuma mahsus olanlara vizeye devam.

Bu aralar haberlerde Türkiye kıyılarına yakın adalar için vize gerekmeyeceği yada girişte vereceklerini haber olarak veriyorlardı.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/20616129.asp

Ercan bey yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Selamlar....

Çoşkun bey inşallah gezi anılarımızı sizlerle paylaşacağız selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR