Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,749
Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Mustafa bey hakikaten detaylı hazırlanmış güzel bir rota çalışması.Süprizlere yer yok gibi kalınacak kamplardaki rezervasyonlar bile halledilmiş, gemi biletleri alınmış. Sizin bu hazırlıklarınızı görünce ben iyice strese girdim.O kadar paldır küldür gidiyoruz ki hayırlısı bakalım. Tabi bu şekilde titizlikle hazırlık yapmanızda artık bu konuda belli bir tecrübe edinmiş olmanızın da payı büyük.

Bir kaç sorum olacak:
fotograflar iphone ve ipad ten çekilme ,acaba hangi programı kullandınız?( fotoğrafları çekerken değil bu rotaları hesaplarken ), iphonenin kendi harita programına benzemiyor

iguemenitsa da bilet problemi olacağını düşündüğünüz için mi biletleri erken aldınız?

Kalınacak kamplar için de aynı şey yer problemi olacağını mı düşünüyorsunuz?

Birde şu ttnet in 42 Tl lik yurtdışı IPASS ını aktive edebildiniz mi? ben programı kurdum bilgisayara ama kullanıcı adı ve şifre istiyor.TTNET i aradım kimsenin bişey bildiği yok ordan oraya bağlayıp duruyorlar sonuç sıfır. Ben her ihtimale karşı acil durumlarda kullanmak için TURKCELL in 250 MB lık (200 tl) internet paketini aktive ettirmeyi düşünüyorum.

Etiketler

Sayin Beyler;Avrupadaki Kampinglerde Internete girmek problem degildir,ekseri kampingler de Wi-Fi sistemi vardir,olmazsa
ucret karsiligi resepsiyondan sifre alarak internete girersiniz.Yollarda rasladiginiz her Mac-Donald'da bedava internete girme
imkaniniz vardir,ben bile su an kaldigim kampingin internetinden faydalaniyorum,selamlar

Nevzat bey harita iphone`nin kendi haritası değil.Yaklaşık dört ay önce App Store`den satın alarak telefona yüklediğim tom tom avrupa yol haritasına ait.Çok kullanışlı bir navigasyon proğramı şiddetle tavsiye ederim.

tom.PNG

Yine App store`den 5.99$ satın aldığım ADAC camping proğramı ise yurt dışına gidecek arkadaşlar için bulunmaz bir yardım aracı.Bu proğramı Iphone telefon cihazına yüklediğinizde yurt dışında wifi bağlantısı olmaksızın harita üzerinde Türkiye dahil tüm avrupa ülkelerinde ADAC campinglerini ve stelplatz` larını görebilirsiniz.Bu proğramıda özellikle tavsiye ediyorum.

adac.PNG

gezi hazırlıklarınızı pür dikkat :smiley: takip ediyorum detaylı bir gezi planınız var güle güle gidip güle güle gelmek nasip olsun bu arada aracınızın da resmini paylaşır mısınız :smiley:

Yine aynı şekilde uluslararası kamp karavan federasyonuna(CCI) bağlı indirim yapan kampları gösteren İphone uygulamasını ücretsiz olarak app store`den indirebilirsiniz.Yanlız ücretsiz olan bu program Adac camp proğramının aksine wifi bağlantı istiyor.

ffff.PNG

Yine avrupa`da kalbur üstü pek çok kamping`in üyesi olduğu ACSI kampingleri gösteren programıda aynı şekilde ücretsiz olarak telefonunuza indirip kullanabilirsiniz.

CCCC.PNG

Serkan beyteşekkür ederim.Yola çıkacağımız araç ve karavanımız....

arab.JPG

resim için teşekkür ederim Çekme Karavanınız çok güzel.Aracınızda tabii ;D ;D kazasız gidip gelmek nasip olur inşallah şimdiden hayırlı yolculuklar.izlemeye devam ediyorum heyecanla... :smiley:

Takip.. :smiley:

Mustafa bey öyle detaylı bir gezi rotası çizmişsin ki, hiç değiştirmeden alıp kullanmayı düşündüm. Sadece gideceğim tarihi belirleyip navigasyona rotayı yüklemem yeterli olacak. ;)
Emeğine sağlık :smiley:

Merhaba, Mustafa bey;
Öyle güzel bir gezi planı yapmışınızki... Planınızdaki Ülkelere defalarca gitmeme rağmen sizin rotanızı mükemmel hazırlamış olduğunuzdan birşeyler ilave ederek bu rotayı bozmak istemem. Allah'tan ailecek sağ salim gidip gelmenize duacıyız sayın doktorum, şimdiden hayırlı yolculuklar.
Allah'a emanet olun...

Haşmet hocam teşekkür ederim.İnşallah yeni karavanınız ile Avrupa yollarında gezi anılarınızı okuruz nasip diyorum selamlar..

Ahmet hocam çok teşekkürler önerilerinize açığım selamlar.

Halil hocam sağolun size en yakın kamping Heilbron yanılmıyor isem.Eğer uygun olursa görüşmek üzere Almanya`ya selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR