Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,694
Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Nevzat bey.
Özellikle haftasonu Cinque terre köylerinde otopark sorunu oluyor. En iyisi treni tercih etmek. Biz arabamızı bir köyde bırakıp trene bindik. Zaten 3-5 dakikalık mesafeler. Yol manzarası güzel ama biraz dar.Monerosso al Mare ' de otopark çok küçük ve karavanlar tepede durup rampa aşağı yürüyor yada motorları ile iniyorlardı. Ancak sıcakta rampa yukarı yürümek zor.

Etiketler

Celle Ligure. , Savona civarında sahil şeridindeki yolu tercih ettik. Otoban yerine . O yol boyunda manzara , evler vs hoşuma gitmişti

nevzat' Alıntı:
Karlsruhe ile Stuttgard arası bir yerdeyim burdan isviçreye geçeceğim. Davetiniz için teşekkürler. .İsviçrere'de alpler de güzel bir kamp tavsiye edermisiniz? 1-2 gün buralarda kalalım diyoruz. Birde aracımıza fiamma tente almayı düşünüyoruz ,fiammanın merkezi sanırım İtalyada ordan mı alayım yoksa başka yerdenmi? Yolumuz üzerinde karavancı marketi varmı? Burdan pisaya inip mehmet beylerin gezdiği cinque terre köylerini dolaşmayı planlıyoruz. Ordan nis veya monaco üzerinden Fransaya giriş yapacağım. Rota şimdilik bu şekilde. Fransa içinde gezilecek güzel köyler ve manzaralı yollar tavsiyeniz varsa alabilirim. Selamlar. Baya fotofraf birikti yeni bir konu açıp internet bulduğum bir yerde yükemeyi düşüyorum. Birde hava hep kapalı buralar hep mi böyle yoksa bizim şansımızmı:(.
[/quot Merhaba Nevzat bey Isvicrenin neresine geleceksiniz? Isvicrede Kampinkler sorun olmaz yeteri kadar var.Hepside kaliteli.Tentenizi mümkünse Almanya veya Italyada Taktirin Isvicrede pahali.Pizaya enersiniz Sianayi-Florensi sirasiyla Fransa sinirina dogru Italyanin güzel sehirlerini San Remo oradan sahilden Tarihi köyleri gezerek özellikle Menton köyünü Manokoya varirken cevre yolunu alin ve oradaki parklara parkedip sehre dogru yürüyün.Yürürken yol üzerinde Asansör geliyor ve Asagisi Hastane önündeki Otobüs duragindan 5 Nr otobüse binin sizi 1 euraya sehri gezdirerek merkeze götürür Dönüsde ayni sekilde geriye .Manocanin icine Karavanlari koymuyorlar.Oradan Nizaya dogru gezerek gidin cok güzel köyler var.Nizada biz Otobüs garjinin yanindaki sahil kenarindaki park lara park ettik.Nizza güzel bir sehir gecesi ayri Gündüzü bir ayri.Yasamak gerekiyor,biz Nisan da oralardaydik.Oradan ayrilinca Lavanta cicekleri arasinda Avignona kadar enin Yol üzerindeki bütün sehirler cok güzel.
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Nevzat bey yolunuzun üzerinde Ettenheim şehrinde kamping malzemeleri satılan bir yer var. Aşağıdaki linkte firmanın adresi ve koordinatları var. Tentenin montajını da orada yaptırmak mümkün olabilir.

Yarın orası açık. Detay isterseniz yarın firmaya telefon edebilirim.

http://www.ernst-caravan.de/dynasite.cfm?dsmid=5057

Iyi geziler.

Hüseyin Şahin

Nevzat bey internette Karlsruhe´de kamping malzemeleri satan bir firma yeni fiamma 45 Ti 250, 400 Euroya satıyor (indirimli).

Firmayı aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://www.campingzubehoer-vogt.de/flohmarkt2.php

Detaylı bilgi için isterseniz yarın firmayı arayabilirim

Tekrar selamlar.

Hüseyin Şahin

Hüseyin bey öncelikle nazik yardımlarınıza teşekkürler. Ben şu an Bodensee de http://www.camping-hegne.de/ deyim. Karlsruhe bana 400 km uzaklıkta ancak Ettenheim daha yakın. gibi.200 km. acaba ordaki fiyatı nedir? olmassa Fransa dönüşü Karlshure den alıp geçerim oysa 2 gün önce oralardaydım benim köy Höxter ile Kassel arasında Beverungen ordan beri gezerek geliyorum şansızlığa bakın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR