Mustafa bey hakikaten detaylı hazırlanmış güzel bir rota çalışması.Süprizlere yer yok gibi kalınacak kamplardaki rezervasyonlar bile halledilmiş, gemi biletleri alınmış. Sizin bu hazırlıklarınızı görünce ben iyice strese girdim.O kadar paldır küldür gidiyoruz ki hayırlısı bakalım. Tabi bu şekilde titizlikle hazırlık yapmanızda artık bu konuda belli bir tecrübe edinmiş olmanızın da payı büyük.
Bir kaç sorum olacak:
fotograflar iphone ve ipad ten çekilme ,acaba hangi programı kullandınız?( fotoğrafları çekerken değil bu rotaları hesaplarken ), iphonenin kendi harita programına benzemiyor
iguemenitsa da bilet problemi olacağını düşündüğünüz için mi biletleri erken aldınız?
Kalınacak kamplar için de aynı şey yer problemi olacağını mı düşünüyorsunuz?
Birde şu ttnet in 42 Tl lik yurtdışı IPASS ını aktive edebildiniz mi? ben programı kurdum bilgisayara ama kullanıcı adı ve şifre istiyor.TTNET i aradım kimsenin bişey bildiği yok ordan oraya bağlayıp duruyorlar sonuç sıfır. Ben her ihtimale karşı acil durumlarda kullanmak için TURKCELL in 250 MB lık (200 tl) internet paketini aktive ettirmeyi düşünüyorum.