Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,116
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Bu bölgenin bu kadar ayrıntılı gezisini(görsel anlamda) bende görmemiştim,sizin adınıza çok sevindim.Güzel ve keyifli geçtiği ortada.

Etiketler

Bülent bey ,
aslında rota biraz daha kısıtlı tutulsaydı ,Ravenna ve Rimini' da tarihi ve turistik açıdan görülmeye değer yerler .Biz Ravenna' da arabamızla turladık Rimini'ye gidemedik .Dönüşte ,Ancona'ya yakın mavi denizi ,tarihi mekanları vs ile ünlü Sirolo' da kaldık .Ve 70 km uzaktaki dünyanın üçüncü büyük mağarasını ziyaret ettik .Grotte di frasassi .Sırası gelince oraları hakkında biraz daha bilgi edinebileceksiniz .Sonuçta Ancona feribotu tercih edenler için bir mola noktası olabilir .Şehir tipik bir liman şehri olsa da çevre güzel .Ancona'da araba turu yaptık.Genelde büyük kalabalık şehirler fazlaca cazip gelmiyor .

Çok teşekkür ederiz .yazılarınız motivasyonumuzu arttırıyor .keyifli bir pazar günü diliyorum herkese .

varışın Ancona olması ihtimali üzerine ki feribotla Venedik ilk durak da olabilirdi .; ben nette araştırma yaparken bu eğlence parkını buldum .Çocuklar çok seviyor .Ben de en az onlar kadar hoş vakit geçirdim .

Eşim sabah balığa gittiği için ekleme yapamıyor .Şu anda uyuyor .O da 3 gün kaldığımız Lido kampingi anlatacak .

Masallah cok guzel bir gezi olmuş devamını merakla bekliyorum ayrıca karavanciliga cok ilgimi arttırıyor bu tür paylaşımlar...

Teşekkür ederiz .Biz de sonunda karavancı olduk :smiley:

Akşam çektiğim fotolardan

14.jpg

13-1.jpg

18.jpg

17.jpg

20.jpg

Ebru hanım, Mustafa bey hem fotoğraflar, hem videolar, hem de anlatım harika!
Sizler sayesinde biz de gezdik oraları. Günümüz şenlendi, hayallerimiz beslendi, gönlümüz eğlendi...
Teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Güzel fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkür ederiz, ben de Adapazarı'ndan yazıyorum, henüz bir karavanımız olmasa da eşim ve ben gezmeyi ve görmeyi çok seviyoruz. Şimdiye kadar bütçemizi, konfor yerine daha çok yer görmeye ayırdık ve gittiğimiz yerlerden çok keyif aldık. Şimdi bize oğlumuz da katıldı, son üç yıldır, arkadaşlarımız bazen tuhaf bulsa da, kamplarımızı hep oğlumuzla yaptık. Önümüzdeki yaza bir dukato camper hazırlığı yapmaktayız ve hedeflediğimiz rota sizinkine çok yakın. O yüzden paylaşımlarınız bizim için çok yararlı olacak, teşekkür ederiz.

Haşmet bey ,

eşim için sizin yeriniz farklı .Zira 3 yıl evvel Hymer Sporting almka istediğini ifade eden forumuna ilk cevabı siz vermişsiniz .ilginize ve güzel yorumlarınıza çok sevindik.Bu gezi de bizim için de bir ilkti ve sizlerle paylaşırken ayrı bir heyecan ve şevk var .Muhakkak gözünüzden kaçmamıştır.

Ayrıca ''Tifa'' Fatih abimize de çok teşekkür ederiz .Kendisi her telefonla arayışımızda hep destek oldu .Emeği çok .Ailesine de sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz .

Sevgili hemşehri ailemiz ,
karı koca gezmeyi sevmeniz çok çok büyük bir artı sizin için .Çok şanslısınız .Camper'ınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun .Biz de Adapazarı'nda yaşıyoruz .Çocuk büyüsünde tatile çıkalım gibi bir düşüncemiz olmadı hiç.Sonuçta evde de olsak çocukların derdi bitmiyor ve bu mantıkla gezip gördüğümüz yanımıza kar kalıyor .Gerçi birkaç kez çocukları bırakıp tatile de gitmedik değil .Ancak kısa süreli yurt dışı tatillerini çocuklarla yapabilecek kadar değilmişiz demek ki ....

Rotanızla ilgili her zaman yardım edeceğimiz bir şey olursa seve seve hazırız .

Ebru hanım teşekkür ederim, burada olmamızın en önemli noktası dilediğince paylaşabilmek...

Bu son üç fotoğraf ile Mirabilandia eğlence merkezi kısmını bitirmiş olacağız.Bundan sonra biraz mola verip mirabilandiay a 12 km uzaklıkta üç gün kaldığımız http://www.campingadriano.it/hakkında bilgiler vereceğim takip eden herkese selamlar.

24.jpg

30.jpg

32.jpg

Ebru Yetim' Alıntı:
Sevgili hemşehri ailemiz ,
karı koca gezmeyi sevmeniz çok çok büyük bir artı sizin için .Çok şanslısınız .Camper'ınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun .Biz de Adapazarı'nda yaşıyoruz .Çocuk büyüsünde tatile çıkalım gibi bir düşüncemiz olmadı hiç.Sonuçta evde de olsak çocukların derdi bitmiyor ve bu mantıkla gezip gördüğümüz yanımıza kar kalıyor .Gerçi birkaç kez çocukları bırakıp tatile de gitmedik değil .Ancak kısa süreli yurt dışı tatillerini çocuklarla yapabilecek kadar değilmişiz demek ki ....

Rotanızla ilgili her zaman yardım edeceğimiz bir şey olursa seve seve hazırız .

Adapazarlı arkadaşların çoğalması çok güzel,Bursa grubuyla mücadelede çok zorlanıyordum,artık Adapazarı na yapılan gezileri daha da arttırabiliriz,çünkü bu çevreye gezi için az geliyorlar diye düşünüyorum :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Adapazarlı arkadaşların çoğalması çok güzel,Bursa grubuyla mücadelede çok zorlanıyordum,artık Adapazarı na yapılan gezileri daha da arttırabiliriz,çünkü bu çevreye gezi için az geliyorlar diye düşünüyorum :smiley:

En son nasıl ikna ettiysen artık, İlhan ve Erden abileri götürebildin KT ye...

Velakin Poyrazların egemenliği bundan kelli sona ereceğinden çabaların sonuçsuz kalacak, kendini buna alıştır... :D

taiga' Alıntı:
En son nasıl ikna ettiysen artık, İlhan ve Erden abileri götürebildin KT ye...

Velakin Poyrazların egemenliği bundan kelli sona ereceğinden çabaların sonuçsuz kalacak, kendini buna alıştır... :D

:D sırf bu yüzden bayramdan sonra ki ilk işim Bursa Kocayayla ya gelip orasının anti kulis ini yapacağım ama Derya yı Bursa grubuna kaptıracağız galiba İlhan hocamlara Bursa ya gidelim mi dedi ,bu kamptan sonra, ağzım açık kaldı.

Poyrazlar a yani isim babası olarak senin K.T ye gittiğiimizde çok güzel zamanda gittiğimizi fark ettik,herkes çok mutluydu ve uzatılma kararı orada alındı hatta Mustafa bey in de kulaklarını çınlattık belki yazılarımızı görüyorsa gelir diye düşündük.
Neyse konuyu tekrar gezimize getirelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR