Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,114
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

:smiley:

MÄ°RABÄ°LANDÄ°A 097.JPG

MÄ°RABÄ°LANDÄ°A 103.JPG

Etiketler

yetimmustafa' Alıntı:
Bülent bey siz poyrazlara geldiğinizde tahminen ben yurt dışı gezisinden döneli hemen hemen birhafta olmuş idi.Muayhehanedeki işleri toparlamaya çalışıyordum.Foruma giremediğim için farkedemedim kusura bakmayın.

Kusura bakılacak bir şey yok siz kaybettiniz :smiley:

Ayrıca ufaklıkların kucağında ki Hymer lerden bize çok lazım kavuşabileceğimiz tek Hymer olarak görüyorum onları.

Kampingler inanın moral bozacak kadar güzelmiş.

Bu günlük bu kadar katılım olursa cevap vermeye hazırım.Yarın size adriyatik kenarına kurulmuş çok güzel italyan halk pazarından görüntüler aktaracağım.Daha sonra yazı dizimiz muhteşem Garda gölü ve çevresi ile devam edecek.Takip eden herkese selamlar.

Merhaba, gezi yazınızı zevkle okuyorum. Merak ettigim bir sey var bu kamp alanlarında karavanla değilde normal arabayla gidipde çadır kurup geceleyebiliyormuyuz? Eğer bu mümkünse fiyat karavanla aynimi oluyor?

Elbette çadır kurmak mümkün 079 nolu fotoya bakarsan kurulmuş bir çadır görebilirsin.Fiatları normale göre 15-20 euro daha ucuz selamlar

Zevkle okudum, elinize ayağınıza sağlık. Hayatta yapılacaklar listemde bir çekme karavan edinme fikri de vardı artık kesinleşti;tabiki orta ve uzun vadede ama niyet kesin :smiley:
Bu arada daha önce sizinde yaptığınız gibi Alamanya gibi bir yerden motokaravan kiralama yoluyla yapılcak bir gezi çok iyi fikir. Kısa vadede onuda yapmaya niyetlendik; hadi hayırlısı diyelim. Mahsuru yoksa bu gezinizin de özellikle kiralama, konaklama yerleri ve vize gibi konularla birlikte gittiğiniz yerleri paylaşmanız benim gibiler açısından çok bilgilendirici olur.
Tekrar teşekkürler. Darısı sonraki gezilerin ve bizlerin başına...

Kamp alanı gerçekten imrendirecek kadar güzel ve resimlerden görebildiğim kadarıyla yerleşik düzen karavancı
sayısıda az değil 2 resimde çamaşır görüntüsü var ve diğer tüm resimlerde düzen hakim işletmeyi tebrik etmek
gerekir.

Selamlar.

Erdem bey motokaravan kiralamakta bir seçenek.Biz geçen sene Münih den kiralayarak Münih Salzburg İnssbruck ,Venedi,k Floransa, Como, Lugano Luzern St Gallen Münih hattında unutamayacağımız bir seyehat yapmış idik tavsiye ederim.
Güngör bey Avrupa'da her gittiğimiz kampingde kalıcı genelde orta yaş üstü karavancılar gördük.

yetimmustafa' Alıntı:
Erdem bey motokaravan kiralamakta bir seçenek.Biz geçen sene Münih den kiralayarak Münih Salzburg İnssbruck ,Venedi,k Floransa, Como, Lugano Luzern St Gallen Münih hattında unutamayacağımız bir seyehat yapmış idik tavsiye ederim.
Mustafa Bey "unutamayacağımız bir seyahat" diyince iyice heveslendim. Bu geziyle ilgili bir başka konuda da deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur.

Geçen sene karavan kiralayarak yaptığımız bu geziyi diğer karavan sitesinde yayınlamış idim.Ancak malesef bu yazı dizisi şu anda yayında yok.Rahat bir zamanımda tekrar toparlayarak gezenbilir karavan forumunda yayınlayacağım.Özellikle karavan kiralayarak avrupada seyehat etmek isyeyenler için bilgi kaynağı olur.
Ancak şimdiden bir bilgi vereyim kiralama için hem uçak bulma rahatlığı hem hava limanından kiralama şirketine ulaşma hemde fiat ve çeşit avantajı bakımındanMünih Sulzemos Avrupada sayılı yerlerden biri selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR