Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,111
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

sayın Yetim, türkiyeden aldığınız gıdaları dondurucuda sakladığınızı yazmışsınız, kampinglerde elektrik var ama yolda giderken elektrik sisteminizin dondurucuyu çalıştırdığı anlaşılıyor karavanınızdaki enerji sisteminden bahsedebilirmisiniz.

Etiketler

suat54' Alıntı:
sayın Yetim, türkiyeden aldığınız gıdaları dondurucuda sakladığınızı yazmışsınız, kampinglerde elektrik var ama yolda giderken elektrik sisteminizin dondurucuyu çalıştırdığı anlaşılıyor karavanınızdaki enerji sisteminden bahsedebilirmisiniz.

Bizim buzdolabımız 3 sistemli .Yolda çeki demirin olduğu yere takılan bir aparatla aküden alıyoruz enerjiyi.Gerektiğinde tüple de çalışıyor .Kampinglerde de elektirkle .

Buraya bulabildiğim en iyi fotoyu koydum .Üstte siyah kabloyu seyir halinde iken arabanın arkasındaki girişe takıyoruz .Aküden elektirik böyle alıyoruz .

karavan2.jpg

Erdem bey ,siz yinede kendinize uygun araca bakıp ona göre ehlyet bilgisini alın .Zaten mc rentte var.Bizimki alkoven 6 kişilik Dethfless marka karavandı ve başka bir şeye gerek olmadan '' b '' sürücü ile kullandık

Ben Ebru eşimin sayfası açık olduğu için ,buradan yazıyorum .Size teslim alırken bir kaç fotomuzu ekleyeceğim.

34283_412091234484_659564484_4396033_4420859_n.jpg

34150_412091329484_659564484_4396034_5550139_n.jpg

Buzdolabı dometıc 3 sistem yolda arabanın aküsünden besleniyor kampingde 220 volta bağlıyoruz eğer bunlardan hiç biri mevcut değil ise tüple soğutuyor.Benim gözlemim en verimli sırasıyla elektrik tüp akü.Akü modunda soğutma verimi düşük daha çok var olan sıcaklığı muhafaza ediyor.
Üst dondurucu kısmı eğer dolabın kapağını sık açıp kapatmaz iseniz çok verimli çalışıyor.Resimde de görüldüğü gibi türkiyeden getirdiğimiz sebze ve meyveleri evde yıkayıp kurulayıp poşetlere koyduk yaklaşık 10 gün tazeliğini muhafaza ettiler.Benim tecrübem işin püf noktsı sebze ve meyvaların hava almaması ve özelikle kuru olması
Kusura bakmayın buzdolabı ile ilgili bilgi sorulduğu için bu fotoları yüklüyorum masadaki salata malzemeleri ve tabaktaki soyulmuş şeftali gezinin sekizinci günü çekilmiş görüntüler.Yine tekrar ediyorum sebze ve meyveler ıslak olmamalı selamlar

kavala2 994.JPG

kavala2 997.JPG

kavala2 999.JPG

1.jpg

yetimmustafa' Alıntı:
Erdem bey ,siz yinede kendinize uygun araca bakıp ona göre ehlyet bilgisini alın .Zaten mc rentte var.Bizimki alkoven 6 kişilik Dethfless marka karavandı ve başka bir şeye gerek olmadan '' b '' sürücü ile kullandık
İlginiz ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim mcrent in sitesini biraz kartıştırsam iyi olacak.

Gezinizin ortalarında bile buzdolabının yerleşiminin düzen ve intizamı ile malzeme bolluğu açısından iaşe sorumlusu olarak eşinin sınıfı tam notla geçtiğini söyleyebilirim.
İnsanın tekrar geziye çıkası geliyor.
Açıklamalar için çok teşekkürler.

Fatih abi çok teşekkür ederim.ı Teknik nedenlerden dolayı diğer sitede yayınlanan gezi yazını takip edemiyorum ancak seninde bir çekme karavancı olarak bu sene muhteşem yerler gezdiğini yakınen biliyorum.Şu anda yazı dizinde benimde geçen sene gezdiğim balzano tirol insburg bölgesindesin tahmin ediyorum.Gezi fotolarını sonradan istiyorum abi tüm aileye selamlar.

Gezi paylaşımınızı bir solukta baştan sona ve sanki sizle aynı konvoyda imişçesine izledim.Uzun zamandan sonra elim klavyeye gitti.Mutluluğunuzdan mutlu oldum.Güzel gezilerinizin devamlılığı dileğim.Teşekkürler paylaşıma ayırdığınız zaman ve emek için.

Enver bey yazılarınızdan sizin iyi bir karavancı olduğunuzu biliyorum.Sizden böyle teşvik edici yorumlar duymak çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
Artık gezimizin görsel olarak en güzel kısmı garda- verona -vicenza başlıyor.Yorumlarınızı bekliyorum

:smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=HQN8R2W1gUY

Bu videomuzda ,akşam yemeği öncesi Adriano kampingte eşimin çektiği video

Tifa' Alıntı:
Gezinizin ortalarında bile buzdolabının yerleşiminin düzen ve intizamı ile malzeme bolluğu açısından iaşe sorumlusu olarak eşinin sınıfı tam notla geçtiğini söyleyebilirim.
İnsanın tekrar geziye çıkası geliyor.
Açıklamalar için çok teşekkürler.

Çok teşekkür ediyorum .Eşimin desteği ile ,sağolsun biz erkek işi kadın işi ayrımı yapmadan birbirime yardımcı olmaya çalışıyoruz ..

Siz de harika bir gezi yaptınız .Umarım bir kaldığımız yerden görmek nasip olur .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR