Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Candan Erçetin söylüyor ve biz ilk duyduğumuzda çok sevdik.Çocuklarda anne aç ,aç diye diye sürekli dinlemek istediler .Sonradan onların demesine gerke kalmadan ben kendim açtım.Türkilerimizin sözleri de çok manidar .AMuhakkak yaşanmışlıkların üzerine yazılmıştır o sözler
Fotoğraf ve videolar çok güzel. Özellikle fotoğraflar sanki bir profesyonel tarafından çekilmiş gibi. Teşekkürler. Bu kadar detaylı çekim, forum takipçilerini görsel olarak daha da tatmin ediyor. Sanki bizler de gezmiş gibi olduk.
Hakan bey ,
teşekkürler .Amatörce de olsa fotoğraf benim hobim .Çocuklarla ne kadar imkan bulabilirsem o kadar çekmeye çalışıyorum.Çocuksuz gezilerimizdeki kadar rahat olamıyor tabi .
Mirabilandia sadece çocuklar için değil ,adrenalinden hoşlanan herkes için uygun bir yer .Eşim de I speed'i denedi .Sonrasında isterseniz çekilmiş videonuzu satın alabiliyorsunuzBizim cd'yi bilgisayara yükler yüklemez paylaşacağım .Nasıl birşey oduğu ise bu videoda mevcut .
Eşim ıspeed'E bindi.Ben fazlaca sarsar diye bel boyun sorunlarım yüzünden cesaret edemedim .Kendime uygun olanını Gardaland'de buldum .Çift kemer sistemi ile sizi daha stabil yapıyor ve güven hissi veriyor .Adı Raptor ..İkinci videoda Raptor bankosundan satın aldığımız onlar tarafından çekilen video .Oğlumla beraber bindik .