Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,118
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

:smiley:

MÄ°RABÄ°LANDÄ°A 060.jpg

MÄ°RABÄ°LANDÄ°A 064.jpg

Etiketler

Candan Erçetin söylüyor ve biz ilk duyduğumuzda çok sevdik.Çocuklarda anne aç ,aç diye diye sürekli dinlemek istediler .Sonradan onların demesine gerke kalmadan ben kendim açtım.Türkilerimizin sözleri de çok manidar .AMuhakkak yaşanmışlıkların üzerine yazılmıştır o sözler

Fotoğraf ve videolar çok güzel. Özellikle fotoğraflar sanki bir profesyonel tarafından çekilmiş gibi. Teşekkürler. Bu kadar detaylı çekim, forum takipçilerini görsel olarak daha da tatmin ediyor. Sanki bizler de gezmiş gibi olduk.

Hakan bey ,
teşekkürler .Amatörce de olsa fotoğraf benim hobim .Çocuklarla ne kadar imkan bulabilirsem o kadar çekmeye çalışıyorum.Çocuksuz gezilerimizdeki kadar rahat olamıyor tabi .

Mirabilandia sadece çocuklar için değil ,adrenalinden hoşlanan herkes için uygun bir yer .Eşim de I speed'i denedi .Sonrasında isterseniz çekilmiş videonuzu satın alabiliyorsunuzBizim cd'yi bilgisayara yükler yüklemez paylaşacağım .Nasıl birşey oduğu ise bu videoda mevcut .

http://www.youtube.com/watch?v=lMAy78RlaOo

Eşim ıspeed'E bindi.Ben fazlaca sarsar diye bel boyun sorunlarım yüzünden cesaret edemedim .Kendime uygun olanını Gardaland'de buldum .Çift kemer sistemi ile sizi daha stabil yapıyor ve güven hissi veriyor .Adı Raptor ..İkinci videoda Raptor bankosundan satın aldığımız onlar tarafından çekilen video .Oğlumla beraber bindik . :smiley: :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=YotRKdbjx-c

http://www.youtube.com/watch?v=T3aX1Zza3N8

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR