Çekme Karavan Arka Stop Montajı Hakkında Yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sezginnatik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,925

sezginnatik

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar çekme karavanımın arka stop lambalarını kendim montaj yapacağım çünkü hiçbir elektrikçi biz bununla uğraşamayız diyor. bu konuda bilgili olanlardan yardıma ihtiyacım var.
Fotoğraflarda görüldüğü gibi elimde bu şekilde bir stop lambası var ve 6 tane kablo çıkıyor bunlar ne anlama geliyor 5 ampullü herhalde bir tanesi şase aracımda 7 pinini soket var bunlar ne şekilde buraya montajlanacak .daha doğrusu takıldığım yer şurası 6 tane kablo var 7 pin var bu ne anlama geliyor birbirini karşılamıyor Bir de elimde 5x1 buçukluk kablo var bununla sokete götüreceğim uygun mudur.bilgi verirseniz çok sevinirim

M2101K6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Dediğiniz gibi birisi şasedir. Diğerlerini de ya aldığınız markadan renk kodlarını sorun ya da lambayı açıp voltmetre ile kontrol edin.

7 pinli standart bağlantı şeması aşağıdaki şekilde. Buna uygun bağlarsanız iyi olur.

Ama siz yine de bu şemaya güvenmeyin. Aracın kablolarını da bir muayene lambasıyla kontrol edin. Yoksa frene basınca geri vites yanabilir. Genelde sanayide kafasına göre bağlıyor ustalar.

Cevaplar için teşekkürler. 7 pinli soketin şemasına çeki demiri yaptırdığım yerden öğrendim bütün montajı kendin bitirdim

M2101K6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM