Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,125
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Geçmiş olsun. Kaskosu var mıydı bilmiyorum ama insan emeği ve sermayesinin bu kadar kolay yok olmasını hazmetmekte zorlanıyor. Tez zamanda bulunur inşallah

Etiketler

Karavanınızı en kısa sürede bulmanızı dilerim. Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.

yazer' Alıntı:
inanın ben formumuzda kimlik bilgisi oluşturacak paylaşımda bulunmaktan korkuyorum bulunamıyorum. bu zalimler yerimi tespit ederde malım zarar görür, şu an görev icabı doguda hizmet vermekteyim öyle olaylar duyuyorum, Eve kamyon dayayıp garibin kilimine kadar çalmışlar.

Sayın Yazer, öncelikle hayırlı olsun, darısı başımıza olsun :smiley:

Bence, ya bu paranoyalardan güvenlik tedbirlerinizi alarak acilen kurtulmalısınız. Ya da, acilen aracınızı geri satıp, eski hayatınıza dönmelisiniz. Gördüğüm kadarı ile, stres atıp daha keyifli bir hayat için aldığınız araç, sizi yoğun bir strese sokmuş. Bu durumda, aracı alma amacınız hedefine ulaşmamış olur.

Huzurlu günler dilerim..

Efendim umarım kısa sürede bulunur.Malesef bu tip suçlara verilen cezalar yetersiz.

Geçmiş olsun, tez zamanda bulunması dileği ile elimizden geldiğince tüm karavan hayali olanlarla, kayıp bilgisini paylaşacağım.

Geçmiş olsun,böyle özel renk ve tipte olan karavanı çalmak tam bir maceracı işi. Biraz amcalardan tanıdığınız varsa şıp diye bulurlar.
Umarım çabuk bulunur.

Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun...

İşte bu güzel haber. hırsız böyle bir aracı çalarak salak hırsızlar literatürüne kapaktan girdi bile. geçmiş olsun...

kodalmmm' Alıntı:
Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
geçmiş olsun çok merak ettim ne amaçla çalmışlar?

abicim çok geçmiş olsun, uygun zmanda ayrıntıları da paylaşın, biz de dersimizi alalım,
selam ve saygılar...

Rahat bir nefes almissinizdir,bir daha boyle bir sey yasamamanizi dilerim.

Ben mesajı görünceye kadar bulunmuş bile. Geçmiş olsun.

Yeri gelmişken GSM ile çalışan ve aracın görünmeyen bir yerine monte edilen araç takip sistemleri aklıma geldi. Cihazın kendisi oldukça küçük. Çin mağazalarında bile satılıyor, yanlış bilmiyorsam. Paranoyalara ucuz bir tedavi olabilir. ;D Mevcut sigorta bedelleriyle muhtemelen kaskodan da ucuza gelecektir.

TA2RX' Alıntı:
Ben mesajı görünceye kadar bulunmuş bile. Geçmiş olsun.

Yeri gelmişken GSM ile çalışan ve aracın görünmeyen bir yerine monte edilen araç takip sistemleri aklıma geldi. Cihazın kendisi oldukça küçük. Çin mağazalarında bile satılıyor, yanlış bilmiyorsam. Paranoyalara ucuz bir tedavi olabilir. ;D Mevcut sigorta bedelleriyle muhtemelen kaskodan da ucuza gelecektir.

Gecmis olsun. Bu GSM ile calisan aletle ilgili bir konu acmak ve onerileri orada paylasmak mumkun mu acaba? Sevgiler.

GPS takip sistemi, TIR'larda, nakliye kamyonlarında ve Taksilerde zaten 5 yıldır kullanılan bir sistem, bizim ticari taksidede takılıydı, aracı şöföre verdiğimiz zaman, aracın nerede olduğunu, kaç km hızla yol aldığını, nerelerde yatıp yatmadığını, internet üzerinden özel programı ile girerek navigasyon haritası üzerinden sokak sokak takip edebiliyorduk, ama bu hizmet için sabit bir bedel karşılığı takip firmalarından hizmet almanız gerekli, yani sadece cihazı al tak sonra internetten seyret deyil, durum böyle olup işin içine sürekli ödenen para girince böyle güzel hizmetler bile karşılığını göremiyor...
Bedava hizmet alabilmek için 2 sistem var biri karavana faturalı hatlı basit android bir cep telefonu saklayıp, Latitutu açık tutarak, local olarak karavanın nerede olduğu görülebiliyor.. Sistemin birde ileri aşaması var, onda da devreye DVR sistem girerek, araca takılan kameralardan, canlı yayın olarak da takip etmek mümkün, seyredebilmek için sistemi kuranın giriş şifresini vereceği insanlar faydalanabiliyor..Bu sistemde karavana birde sürekli çalışır durumda bir micro bilgisayar takılması gerekiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri