Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,215

Etiketler
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

insel' Alıntı:
Gecmis olsun. Bu GSM ile calisan aletle ilgili bir konu acmak ve onerileri orada paylasmak mumkun mu acaba? Sevgiler.

Bir ada bir yerlerde konuşulduydu sanki. Ama tam yerini hatırlayamadım şimdi.

Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda birileri görür ve sizi haberdar eder. Diğer offroad , motorsiklet vs. sitelerinede resmiyle beraber bir yardım çağrısı koymanız iyi olur diye düşünüyorum.
Selamlar
Erhan

Çok şükür, Gözünüz aydın der, içte ve dışta bir zarar verilmediği temennisi ile böyle salakça bir hırsızlığın sebebini anlamakta güçlük çekmekteyim. Sevgi ve Saygılarımla.

kodalmmm' Alıntı:
Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
Arkadaşım,geçmişolsun ve de gözünaydın.Selamlar.
Adil05

Gözünüz aydın!!
Umarım alındığı şekliyle, bulmuşsunuzdur. Olayın hikayesini öğrenmeyi çok isterim.

Kanımca en doğrusu, önerilen güvenlik sistemlerinden birini aracınıza uygulamak olacak.

Syg.

Turko-toyata- kosterin kaybolma ve bulunma haberini beraber okudum. Büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Umarım böyle tatsız haberler ile tekrar karşılaşmayız. Serüveni uygun zamanda paylaşırsanız memnun oluruz. Güvenlik önlemlerini bir kademe daha artırmamız gerek herhalde.
Esen kalın.

Geçmiş olsun. Gözünüz aydın.

Basit ve ucuz bir yöntemle araçlarınızı takip edebilirsiniz. >>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84720.10

çok geçmiş olsun gerçekten kendi karavanım bulunmuş gibi sevindim sizin adınıza

kodalmmm' Alıntı:
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...

Geçmiş olsun, gerçekten saçma bir şey olmuştu. Karavanınız öylesine kolay bulunur ve özel ki...
Neden, nasıl, niçin sorularımızı umarım bir rahat zamanınızda yanıtlarsınız... Bu da başka bir eğitim hepimiz için.
Tekrarını görmemeniz dileğimle,
Alpaslan

kodalmmm' Alıntı:

ooooh be bu ii haber çok çok sevindim bulunduğuna...

insel' Alıntı:
Gecmis olsun. Bu GSM ile calisan aletle ilgili bir konu acmak ve onerileri orada paylasmak mumkun mu acaba? Sevgiler.

sayın insel bey; benim aracımda GSM ile çalışan alarım sistemi var. kontürlü bir hat takılıdır 6 adet tlf arıyabiliyor siren çalıyor isterseniz SMS atabiliyor fiyatıda öyle ahım şahım degildi 160TL ye mal oldu. aklıma aracın çalınması hiç gelmezdi, soygun amaçlı almıştım genelde aracı kamp veya şehre yakın bir petrole bıraktığımızda hanımla motorsiklete atlar şehre iner alışveriş veya ihtiyaç için gittigimizde cihazı kumandasıyla kurardık.

cihaz bigisi: ufak bir ana terminal 12v çalışıyor ve içinde ayrıca 24 saatlık aküsü var.
2 ad pır detecor
1 ad kapı detecor
1 ad harici siren
2 ad kumanda

Çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir yerine zarar gelmemiştir.
Gelişmeleri bizimle paylaşırsınız inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR