edessastelio
Kamp II
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster
Gezgin Turko'nun bulunmasına çok sevindim.
Geçmiş olsun...
Gezgin Turko'nun bulunmasına çok sevindim.
Geçmiş olsun...
insel' Alıntı:Gecmis olsun. Bu GSM ile calisan aletle ilgili bir konu acmak ve onerileri orada paylasmak mumkun mu acaba? Sevgiler.
Arkadaşım,geçmişolsun ve de gözünaydın.Selamlar.kodalmmm' Alıntı:Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
kodalmmm' Alıntı:Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek olan tüm gezenbilir dostlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
kodalmmm' Alıntı:Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
insel' Alıntı:Gecmis olsun. Bu GSM ile calisan aletle ilgili bir konu acmak ve onerileri orada paylasmak mumkun mu acaba? Sevgiler.