Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,226
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın.

İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Etiketler

yazer' Alıntı:
sayın insel bey; benim aracımda GSM ile çalışan alarım sistemi var. kontürlü bir hat takılıdır 6 adet tlf arıyabiliyor siren çalıyor isterseniz SMS atabiliyor fiyatıda öyle ahım şahım degildi 160TL ye mal oldu. aklıma aracın çalınması hiç gelmezdi, soygun amaçlı almıştım genelde aracı kamp veya şehre yakın bir petrole bıraktığımızda hanımla motorsiklete atlar şehre iner alışveriş veya ihtiyaç için gittigimizde cihazı kumandasıyla kurardık.

cihaz bigisi: ufak bir ana terminal 12v çalışıyor ve içinde ayrıca 24 saatlık aküsü var.
2 ad pır detecor
1 ad kapı detecor
1 ad harici siren
2 ad kumanda

Marka, model, fotoğraf, nereden alınacağı, vb. bilgiler paylaşır mısınız?

Karavanınızın bulunduğuna çok sevindim.

Mümkün olduğunda belirtirseniz çok sevinirim, ben buradayım diye bas bas bağıran bir araç neden çalınır.

Bursa'ya giderken geze geze gideyim uykum gelince yatıp uyuyayım diye mi düşünmüşler.

TA2RX' Alıntı:
Marka, model, fotoğraf, nereden alınacağı, vb. bilgiler paylaşır mısınız?
sayın TA2RX; cihazın modeli ITRAK yegenim DUBAİ den bu alarım ve GPS cihazını benim için getirmişti cihaz ingilizce ve arapça dile sahip çok küçük (PANEL) en güzel yanı 12v girişi olması direk yaşam aküsünden enerji alabiliyor ve AKÜ'de var boyutu 7" GPS cihazımdan küçük, montajı çok kolay ekipmanlar önceden tanıtılmış şekilde geldi, teknik elemana ihtiyaç duymadan bağladım. eksigi sadce harekete duyarlı 2 pır (sadece 1 pır bağladım), kapı sensörü (gerek görmedim)araçta 3 kapı oldugundan, 2kumanda ve siren bağlanabiliyor.
size tavsiyem kamera bağlantı özelligi olan modelini alın, cihaz IP CAM'lar gibi foto çekip SMS olarak gönderiyormuş.

Merhaba gezenbilir dostları,
ilgi gösteren tüm gezenbilrcilere çok teşekkürler.Hazırlık soruşturmasının tamamlanmasını bekliyorum,malumunuz bu süreç gizli olduğu için,ancak dava açıldığında konu ile alakalı yorumda bulunabilirsiniz.
selamlar...

yazer' Alıntı:
sayın TA2RX; cihazın modeli ITRAK yegenim DUBAİ den bu alarım ve GPS cihazını benim için getirmişti cihaz ingilizce ve arapça dile sahip çok küçük (PANEL) en güzel yanı 12v girişi olması direk yaşam aküsünden enerji alabiliyor ve AKÜ'de var boyutu 7" GPS cihazımdan küçük, montajı çok kolay ekipmanlar önceden tanıtılmış şekilde geldi, teknik elemana ihtiyaç duymadan bağladım. eksigi sadce harekete duyarlı 2 pır (sadece 1 pır bağladım), kapı sensörü (gerek görmedim)araçta 3 kapı oldugundan, 2kumanda ve siren bağlanabiliyor.
size tavsiyem kamera bağlantı özelligi olan modelini alın, cihaz IP CAM'lar gibi foto çekip SMS olarak gönderiyormuş.

Faydalı bilgiler. Teşekkürler.

Geçmiş olsun. Karavanınızın bulunmasına sevindim.

Geç fark ettim gözünüz aydın.Umarım bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmez.
İzmir den selamlar.

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. :smiley:

Herhalde çalan kişi, mazot bitene kadar gezmiş sonra da bırakmıştır diye düşünüyorum. ::smiley:

Burak ve Ferhat bey,
çok teşekkür ederim,aslında çok ilginç bir olay ama çok şükür kısa sürede bulundu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR