yazer' Alıntı:sayın insel bey; benim aracımda GSM ile çalışan alarım sistemi var. kontürlü bir hat takılıdır 6 adet tlf arıyabiliyor siren çalıyor isterseniz SMS atabiliyor fiyatıda öyle ahım şahım degildi 160TL ye mal oldu. aklıma aracın çalınması hiç gelmezdi, soygun amaçlı almıştım genelde aracı kamp veya şehre yakın bir petrole bıraktığımızda hanımla motorsiklete atlar şehre iner alışveriş veya ihtiyaç için gittigimizde cihazı kumandasıyla kurardık.
cihaz bigisi: ufak bir ana terminal 12v çalışıyor ve içinde ayrıca 24 saatlık aküsü var.
2 ad pır detecor
1 ad kapı detecor
1 ad harici siren
2 ad kumanda
sayın TA2RX; cihazın modeli ITRAK yegenim DUBAİ den bu alarım ve GPS cihazını benim için getirmişti cihaz ingilizce ve arapça dile sahip çok küçük (PANEL) en güzel yanı 12v girişi olması direk yaşam aküsünden enerji alabiliyor ve AKÜ'de var boyutu 7" GPS cihazımdan küçük, montajı çok kolay ekipmanlar önceden tanıtılmış şekilde geldi, teknik elemana ihtiyaç duymadan bağladım. eksigi sadce harekete duyarlı 2 pır (sadece 1 pır bağladım), kapı sensörü (gerek görmedim)araçta 3 kapı oldugundan, 2kumanda ve siren bağlanabiliyor.TA2RX' Alıntı:Marka, model, fotoğraf, nereden alınacağı, vb. bilgiler paylaşır mısınız?
yazer' Alıntı:sayın TA2RX; cihazın modeli ITRAK yegenim DUBAİ den bu alarım ve GPS cihazını benim için getirmişti cihaz ingilizce ve arapça dile sahip çok küçük (PANEL) en güzel yanı 12v girişi olması direk yaşam aküsünden enerji alabiliyor ve AKÜ'de var boyutu 7" GPS cihazımdan küçük, montajı çok kolay ekipmanlar önceden tanıtılmış şekilde geldi, teknik elemana ihtiyaç duymadan bağladım. eksigi sadce harekete duyarlı 2 pır (sadece 1 pır bağladım), kapı sensörü (gerek görmedim)araçta 3 kapı oldugundan, 2kumanda ve siren bağlanabiliyor.
size tavsiyem kamera bağlantı özelligi olan modelini alın, cihaz IP CAM'lar gibi foto çekip SMS olarak gönderiyormuş.