Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

RedlinE' Alıntı:
Recep abi ekiple ne kadar samimi oldugumu biliyosun. Ariza çikaracak arkadaşlara soyledigim kelime

>Dostum kamp ekimdee gelirsen ekimee gelmezsen .....

cevapp tabiki ayipsin kardeş gelmezmiyizz. :smiley:
seviyorum bu ekibi cekiyolar kahrimii
Aman Allah muhabbetimizi bozmasın. :smiley:

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

İstanbuldan gidenler için feribot biletlerini erken alır isek ve yoğun olmayan saatleri tercih edersek acaip ucuz alınıyor. Bence gurupları ve yola çıkılacak zamanı tespit edip biletleri alalım derim.
Ekte 21 gidiş 23 dönüş olarak jipler için ücret tarifesi gözüküyor. Pendik yalova 10 tl diyor ya :D :D :D[attachment=1]

ido.jpg

ıyıde cuma gidecek ekip 3 -4 den once gidemez sahsen ben gidemem. pazar donuste geç olsun gecen seferi unutmıyalim

İstanbul ekibine de giderken alternatif güzergah önereyim.
Pendik yalova feribotundan sonra Çınarcık tan mavi yeşil yolu takip ederek erikli ve delmece yaylalarını geçip narlıya çıkılıyor. Hedefteki yayla zaten Narlı ya yakın, bir şekilde buluruz yada Recep abi bizi bi yerde karşılar.
Ben bazen Bursa ya giderken bu güzergahı kullanıyorum, yok harika her taraf orman, yolda asfalt.

Saatlerin geri kalanıda bu şekil Müco

RedlinE' Alıntı:
ıyıde cuma gidecek ekip 3 -4 den once gidemez sahsen ben gidemem. pazar donuste geç olsun gecen seferi unutmıyalim

ido2.jpg

12 ile 16 30 arasıda burda [attachment=1]

ido2.jpg

Arkadaşlar İstanbul dan iki gurup da olabilir, erken ve geç çıkış yapan olarak.
Benim tercihim,
Gidiş : 21 Ekim cuma saat 12 Pendik Yalova
Dönüş : 23 Ekim Pazar saat 14 Yalova Pendik
Fiyatlar hemen alınırsa 10 ar TL.
Ne dersiniz? Koca arabalarla 10 tl ye gitme ihtimali cezbedici bence. ;D

Telefon çekmezse kocamı göndermiyorum ona göre ;D ;D ;D

İDO bizi sevmiyor,
LPG lilere yol uzun ....

mecburen kıyı şeridini dolaşacağız..

pendık yalova seferındekı ferıbotlar acık tıp oldugu ıcın lpg lı araclarda bınebılıyor

Dizel dizeldir. :smiley:

ben cuma ogleden sonra gidecem gibi

Teyzee sen gonder kocanı diyorum aaa adam bi kendine gelisin bir akşam kafasini dinlesin yazik adamaa severim ben kendisini

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar İstanbul dan iki gurup da olabilir, erken ve geç çıkış yapan olarak.
Benim tercihim,
Gidiş : 21 Ekim cuma saat 12 Pendik Yalova
Dönüş : 23 Ekim Pazar saat 14 Yalova Pendik
Fiyatlar hemen alınırsa 10 ar TL.
Ne dersiniz? Koca arabalarla 10 tl ye gitme ihtimali cezbedici bence. ;D

Burak,bu konuda acele etmiyelim derim ben ;)
Diğer illerden gelicek arkadaşların geliş saatine göre ayarlarız ;)
Diğer illerden gelicek arkadaşlarla buluşur,hep birlikte çıkarız gerekirse :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Teyzee sen gonder kocanı diyorum aaa adam bi kendine gelisin bir akşam kafasini dinlesin yazik adamaa severim ben kendisini

Gelecek gelek evladım,oda sizi çokookkk seviyor,boşayacağım onu sizlerle yaşasın ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri