Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

RedlinE' Alıntı:
Ya arkadaşlar telefon açikken pilini çikarin. kapatma sinyali gonderemesin. Olsun bitsin. he su nalet pili çikmayanlar da cozumu bende bulamadim.

Yer bence süper etrafin ormanlik olmasi ruzgari keser arti ormanlik alan iyidir yakinda olmasi iyidir ;)
Su da var e daha ne olsun. Çitirdanda oynamak için bir yerler varsa 10 numara derim.

Yer kutu gibi,çam ormanıyla çevrili.Oynaşmak için kanallar var oralarda oynaşılır,ayrıca tekrar gidip dolaşmak için güzerğah bakıcam. ;)
Siz yeter ki ok deyin,diğer herşey kolay. ;)

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

10 numara yer recep. yeterki aksam yakacak kuru odun ve dallar bulalim

Bende bu soruyu bekliyordum Heytem abi. ;D

[attachment=1]

IMAG0405.jpg

O odunlarda çamsa varyaaa

Her yer odun,sıkıntı yok. ;)

Çaylar şirketten yani :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Bir telefon çekmeyen bir bölgeye bırakılır, ulaşılmak istemeyen kişi cep telini bu çekmeyen bölgedeki telefona yönlendirir. Konu çözülmüş olur.

Nasıl çözüm ;D ;D ;D ;D

Turkcell de geçen seneye kadar iki numarayı birbirine yönlendirip kapattığınızda. Oparatör sesi gelmezdi. şebekesel sorun gibi anlaşılırdı. Şuan durum nedir denemedim.

Bu arada yer gayet güzel.

RedlinE' Alıntı:
Çaylar şirketten yani :smiley:

Kuzu çevirme bile yapabiliriz,yakın köyden biri var,onunla konuştum.Eğer isterseniz yapabilirim diyor. ;D

recep abi o odunları yakarken ormancı yakalamasın valla toyotalar gider aman diyorum :smiley: orman bölge müdürleri bayram eder canavar gibi yapılı arabalar :D seneye takip ederler nerde kamp atıcak bunlar diye yeni araçlar lazım olursa ;D

adaeada' Alıntı:
recep abi o odunları yakarken ormancı yakalamasın valla toyotalar gider aman diyorum :smiley: orman bölge müdürleri bayram eder canavar gibi yapılı arabalar :D seneye takip ederler nerde kamp atıcak bunlar diye yeni araçlar lazım olursa ;D
Ekrem sıkıntı yok her yer odun,bunlara sıra gelmez. ;)

Recep abi abartma istersen bu yaziyi cihan abi okumadan sil istersen :smiley:

fissek' Alıntı:
Ekrem sıkıntı yok her yer odun,bunlara sıra gelmez. ;)
odun sorun olmaz bursa bölgesinde yerdeki çürümeye yüz tutmuş çalı çırpılar bile yeter işin espirisi o ;) yer güzelmiş burası tam olarak nerde abi inegölden geçicek olan arkadaşlar varsa burda bekliyelim beraber gelelim olmassa tabi aynı güne denk gelebilirsek

RedlinE' Alıntı:
Recep abi abartma istersen bu yaziyi cihan abi okumadan sil istersen :smiley:
Böylece Cihan ın gelmesi kesinleşir Müco. :D

adaeada' Alıntı:
odun sorun olmaz bursa bölgesinde yerdeki çürümeye yüz tutmuş çalı çırpılar bile yeter işin espirisi o ;) yer güzelmiş burası tam olarak nerde abi inegölden geçicek olan arkadaşlar varsa burda bekliyelim beraber gelelim olmassa tabi aynı güne denk gelebilirsek

Gemlik ten Armutlu ya doğru giderken Narlı var,oradan yukarı dağa çıkıyorsun.Selimiye köyü nün merası burası.

RedlinE' Alıntı:
1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100
17- Ömer Ergin hilux
18- Recep Altay BJ7X
19-Yavuz Çelikel co-pilot:smiley:
20-haluk orpak FJ 73
21- Şükrü K. Mergen HJ62
22- İzzet Mağden LN 106
23-Hüseyin Özcan VX80
24-Emrah Artarslan HJ60
25-ziya koyuncu VX 80
26-heytem dagıstanlı kzj 70
27-ahmet cepni kzj 70
28-burak ayvaz fj70
29-ılker erdogan vx 80
30-tolga özdemir UZJ100
31-Ahmet Öztürk BJ60
32-Turgut Barış 4RUNNER
33=Mehmet süer vx80
34- Mehmet süer hilux
35 ertan özkal 4 runner antalya
36-Hakan UZUN HDJ 80

Recep abi ekiple ne kadar samimi oldugumu biliyosun. Ariza çikaracak arkadaşlara soyledigim kelime

>Dostum kamp ekimdee gelirsen ekimee gelmezsen .....

cevapp tabiki ayipsin kardeş gelmezmiyizz. :smiley:
seviyorum bu ekibi cekiyolar kahrimii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR