Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,535
Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

adaeada' Alıntı:
erkan mıhlamanın hası var bizde yahu :D sen gelde ben bir kahvaltı hazırlıyayım valla akşama kadar kardan çıkmassın garantili ;D ;D

E bu durumda farz oldu Bursa :smiley:

Etiketler

recep abi yolu açıyor http://www.izlesene.com/video/toyota-vx80-mitsubishi-pajero/3143297

ben şu vıdeoları bi yükleyeyim recep abi erkan bogglerin ne yaptıgını bi görsün :eek: :eek: :eek:

Pejaro3500' Alıntı:
ben şu vıdeoları bi yükleyeyim recep abi erkan bogglerin ne yaptıgını bi görsün :eek: :eek: :eek:

Bülent'cim :smiley: ben Bogger ların hangi durumda ne yaptığını çok iyi biliyorum :D
Ama sizinde yaşıyarak görmeniz beni sevindirdi :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bülent'cim :smiley: ben Bogger ların hangi durumda ne yaptığını çok iyi biliyorum :D
Ama sizinde yaşıyarak görmeniz beni sevindirdi :D
Sen gelde sana da gösterelim yoldaşım. ;D ;D

vay vay neler kaçıröışız hayırlısıyla recep abim mustafa abim ekram abim süper gezi olmuş helal size.. :smiley:

yusuf ERDEM' Alıntı:
vay vay neler kaçıröışız hayırlısıyla recep abim mustafa abim ekram abim süper gezi olmuş helal size.. :smiley:
Yusufum,siz gelecektiniz ama iptal olunca kaldı,inşallah bir daha ki sefere. :smiley:
Ahmet abim gelecek söz verdi bırakma onun peşini. ;)

fissek' Alıntı:
Yusufum,siz gelecektiniz ama iptal olunca kaldı,inşallah bir daha ki sefere. :smiley:
Ahmet abim gelecek söz verdi bırakma onun peşini. ;)
beni bilirsin abicim büyükler nereye bende oraya kesin gelirim. inan hepimiz çok istedik sizlerin yanında olmak
ama bazı şartlar zorlansada başarıya ulaşmıyo çokta zorlamak istemedik vardır herşeyde bi hayır
malum antalya ekibi tam ekip ekibi biliyon zaten şimdiye kadar katılmamazlık yapmadı hiç bir kapma bu sefer böle oldu hayırlısı diyelim

fissek' Alıntı:
Yoldaş sorma,lastik bir arabayı bu kadar mı değiştirir,ben dahil hepimiz şaşırdık. :smiley:
Normalde taze derin karda pek sorun olmuyor ama eski sertleşmiş 40-50cm bazen daha da derin yerler vardı.
Ama araba sanki paletli kepçe gibi santim santim gidiyor ama gidiyor.Karı çiğneye çiğneye,arada önünde birikenleri altına alıp rahatlıyor,sonra gene devam

Rece bey size özelden yazmıştım ama bakamadınız galiba burdan sorayım Lastik markanız ve abat nedir bilgi vertirseniz sevinirim ;)

http://www.dailymotion.com/video/xhha1r_bursa-ynegol-offroad-gezysy_auto

http://www.dailymotion.com/video/xhhar4_bursa-ynegol-offroad-gezysy-2_auto

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR