Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,538
Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

adaeada' Alıntı:
bizim buraların havası suyu başkadır erkan balığıda tatlısıda suyuda on numaradır recep abidede maşallah ne iştah varmış nazar değmesin bir tabak balık yedi içinde mantarından soğanından biberinden domatesinden kaşarından ne ararsan var ardından bir tabak sade kaşarlı mantar ve daha sonrada 3 tabak kabak tatlısı ;D ;D bizim balıkçı mustafa abi bunun gibi her pazar 5 müşterim olsa başka müşteri istemem dedi ;D ;D ;D
Ya Ekrem, Mustafa abi bizim yoldaşı görse varya gözleri parlar. :D

Etiketler

fissek' Alıntı:
Ya Ekrem, Mustafa abi bizim yoldaşı görse varya gözleri parlar. :D
hey maşallah erkan gelsin bak o fırından daha neler çıkıyor neler yesin dursun balıkçı mustafa gözü gibi bakar ona valla :D

eee adam o kadar yol açtı mısafır falan dınlemedınız adama hıc durmadan yol açtırdınız normal bu kadar yımesı recep abime helal hoş olsun ;)

Hoş benim kampta güzeldi yaw :D
Ama off-road yoktu,biraz karda oynaşdık o kadar :smiley:
Ama yoldaşım,sizde mıhlma yok,keçi tulumuyla yapılan tereyağlı yumurta yok,kutsal üçleme yok ;D

Ama sizde bişey varki,hepsine bedelmiş.Yaw aklım kabak tatlısında kaldı,orda olsam bi tepsiyi götürürdüm valla,helede tahinli olucak,üstündede ceviz oy oy oyyyy ;D

Yoldaşım nasıl,patiler pardon paletler ;D zorladımı seni hiç merak ettim :smiley:

adaeada' Alıntı:
hey maşallah erkan gelsin bak o fırından daha neler çıkıyor neler yesin dursun balıkçı mustafa gözü gibi bakar ona valla :D

Verme gazı,gelirim valla ;D ;D

Güzel memleketim Bursa'da da bu işe gönül veren arkadaşlarla çekim gerçekleştirmek isterim.. Zevkli görünüyor.. Devamını dilerim ...

Fragmandaki etkinlik Akdeniz bölgesinde bulunan Adana ve Hatay Offroad gruplarıyla ortaklaşa düzenlenmiştir..
http://www.dailymotion.com/video/xhfchs_alper-le-off-road_shortfilms

Facebook'ta 'Alper Heryerde' grubuma da beklerim..
İlki gerçekleştirilen 'Çamur Adam 1' perşembe saat 20.30'da HRT Akdeniz Tv'de.
Uydu Frekans Bilgileri:
Frekans: 12562
Symbol:25000
Polarite: Vertical / V / Dikey

Msn&mail : alperistick@hotmail.com
Website : www.siwrisinek.com
HRT Akdeniz Tlfn: (0326) 221 36 36
HRT Akdeniz Adr: Atatürk Cad. Bahar Apt. No:204 Kat:7 Antakya/HATAY

alper offroad banner.jpg

Pejaro3500' Alıntı:
eee adam o kadar yol açtı mısafır falan dınlemedınız adama hıc durmadan yol açtırdınız normal bu kadar yımesı recep abime helal hoş olsun ;)

Recep hayırdır,kepçe görevimi verdiler sana ;D
Naaptın sen,iş makinasıylamı gittin oralara ;D

Pejaro3500' Alıntı:
Eyvallah Bülentim, :smiley:

alpertuydes' Alıntı:
Güzel memleketim Bursa'da da bu işe gönül veren arkadaşlarla çekim gerçekleştirmek isterim.. Zevkli görünüyor.. Devamını dilerim ...

Fragmandaki etkinlik Akdeniz bölgesinde bulunan Adana ve Hatay Offroad gruplarıyla ortaklaşa düzenlenmiştir..
http://www.dailymotion.com/video/xhfchs_alper-le-off-road_shortfilms

Facebook'ta 'Alper Heryerde' grubuma da beklerim..
İlki gerçekleştirilen 'Çamur Adam 1' perşembe saat 20.30'da HRT Akdeniz Tv'de.
Uydu Frekans Bilgileri:
Frekans: 12562
Symbol:25000
Polarite: Vertical / V / Dikey

Msn&mail : alperistick@hotmail.com
Website : www.siwrisinek.com
HRT Akdeniz Tlfn: (0326) 221 36 36
HRT Akdeniz Adr: Atatürk Cad. Bahar Apt. No:204 Kat:7 Antakya/HATAY
Herzaman bekleriz, :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Recep hayırdır,kepçe görevimi verdiler sana ;D
Naaptın sen,iş makinasıylamı gittin oralara ;D
Yoldaş sorma,lastik bir arabayı bu kadar mı değiştirir,ben dahil hepimiz şaşırdık. :smiley:
Normalde taze derin karda pek sorun olmuyor ama eski sertleşmiş 40-50cm bazen daha da derin yerler vardı.
Ama araba sanki paletli kepçe gibi santim santim gidiyor ama gidiyor.Karı çiğneye çiğneye,arada önünde birikenleri altına alıp rahatlıyor,sonra gene devam. ;)

fissek' Alıntı:
Yoldaş sorma,lastik bir arabayı bu kadar mı değiştirir,ben dahil hepimiz şaşırdık. :smiley:
Normalde taze derin karda pek sorun olmuyor ama eski sertleşmiş 40-50cm bazen daha da derin yerler vardı.
Ama araba sanki paletli kepçe gibi santim santim gidiyor ama gidiyor.Karı çiğneye çiğneye,arada önünde birikenleri altına alıp rahatlıyor,sonra gene devam. ;)

:D :D Yoldaşım yolda kalmasında,ne olursa olsun :D :D
Sen birde baharda kanal çıkışlarında felan gör :eek:

CDM-SUBARU' Alıntı:
:D :D Yoldaşım yolda kalmasında,ne olursa olsun :D :D
Sen birde baharda kanal çıkışlarında felan gör :eek:

Yok canım ne kalması,maşallah,bir yerde sağ şarampol,sol kanaldı,sadece araba geçecek kadar genişlik ve 50-60cm kar vardı.Soldaki kanal arabanın arkası kaydı.Burda çıkmam mümkün değil diye düşündük,kanal boyunca aşağıya kadar kanal içinde harap olacaz diye düşünürken,gaz kesmeden geri verdim ve arka taraf kanaldan çıkıp yoluna oturu verdi.
Bu kadarını harbi söylüyorum beklemiyordum,sen görsen sende şaşırırdın. :eek:

Hmm nalaşıldı yoldaş :smiley:
En kısa zaman geline,kamp atıla,yiyile içile,kabak tatlısı yapıla bi tepsi ;D
Birde şööyle güzel bi parkur yapılaaaa ;D

Şaka maka bende merak ettim,en kısa zamanda gelicem :D

Pejaro3500' Alıntı:
vay nankör biz açmadık hiç yol he :mad:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hoş benim kampta güzeldi yaw :D
Ama off-road yoktu,biraz karda oynaşdık o kadar :smiley:
Ama yoldaşım,sizde mıhlma yok,keçi tulumuyla yapılan tereyağlı yumurta yok,kutsal üçleme yok ;D

Ama sizde bişey varki,hepsine bedelmiş.Yaw aklım kabak tatlısında kaldı,orda olsam bi tepsiyi götürürdüm valla,helede tahinli olucak,üstündede ceviz oy oy oyyyy ;D

Yoldaşım nasıl,patiler pardon paletler ;D zorladımı seni hiç merak ettim :smiley:
erkan mıhlamanın hası var bizde yahu :D sen gelde ben bir kahvaltı hazırlıyayım valla akşama kadar kardan çıkmassın garantili ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR