Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,533
Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

http://www.dailymotion.com/video/xhhc5p_vyncleme-2_auto

Etiketler

pehlivan' Alıntı:
fissek' Alıntı:
Yoldaş sorma,lastik bir arabayı bu kadar mı değiştirir,ben dahil hepimiz şaşırdık. :smiley:
Normalde taze derin karda pek sorun olmuyor ama eski sertleşmiş 40-50cm bazen daha da derin yerler vardı.
Ama araba sanki paletli kepçe gibi santim santim gidiyor ama gidiyor.Karı çiğneye çiğneye,arada önünde birikenleri altına alıp rahatlıyor,sonra gene devam

Rece bey size özelden yazmıştım ama bakamadınız galiba burdan sorayım Lastik markanız ve abat nedir bilgi vertirseniz sevinirim ;)

Merhabalar,kusura bakmayın şimdi girdim siteye,lastikler süper swamper boger,ebatı 35x10,5x16 .Site üyesi olan Erkan arkadaşımız dan temin edebilirsiniz.nosu:05332689464.

Bir sorun oldu ama nedenini bilemiyorum, bu video ya ''içerik reddedildi'' diyor sebebi nedir acaba?

http://www.dailymotion.com/video/xhhd7l_bursa-ynegol-offroad-gezysy-3_auto

Yahu Mehmet offroad'ın kralını yaptı kimse resmini çekmemiş ;D ;D ;D

yav mete abi bunlar buldu garibi dalga geçiyorlar ama görecekler

dinçer' Alıntı:
ılave muzik koymandan olabılır...müziklerde telif hakkı problemı olabılır.koydugun muzıgın kıme aıt oldugunu belırt.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim Dinçer abi, hemen düzeltip sunuyorum videoyu..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.