aynen abi kardan sonrada iyi gidiyor bu fırındaki ürünler dimi ;D nasıl yedin abi 3 tabak kabak tatlısınıfissek' Alıntı:Helal Ekrem,resimlere devam.
;D ;Dfissek' Alıntı:Erkan cıma gel dedik,sana süprizimiz var dedik,bizi dinlemedi. ;D
Neler kaçırdığını görsün. ;D ;D
Valla sorma,Bursa ya kadar kıpır,kıpır gittik,yerimizde duramadık. ;Dadaeada' Alıntı:aynen abi kardan sonrada iyi gidiyor bu fırındaki ürünler dimi ;D nasıl yedin abi 3 tabak kabak tatlısını
3 tabaktan sonra normaldir abi siz asfalttanda gitmemişsinizdir direk araziden kestirmeden ;Dfissek' Alıntı:Valla sorma,Bursa ya kadar kıpır,kıpır gittik,yerimizde duramadık. ;D
Mustafa abi bi taraftan bastırıyo,ben bi taraftan,bi o geçiyo bi ben giderken.adaeada' Alıntı:3 tabaktan sonra normaldir abi siz asfalttanda gitmemişsinizdir direk araziden kestirmeden ;D
;D ;D ;Dfissek' Alıntı:Mustafa abi bi taraftan bastırıyo,ben bi taraftan,bi o geçiyo bi ben giderken.
Kimse kimseyi beklemiyor bir an önce eve gitmek için. ;D ;D
fissek' Alıntı:Erkan cıma gel dedik,sana süprizimiz var dedik,bizi dinlemedi. ;D
Neler kaçırdığını görsün. ;D ;D
Nerdesin sen arkadaş, ne işin var başka kamplarda,öyle sahanda yumurta falan,bak bizim kampa.CDM-SUBARU' Alıntı:Dağılın heeeyyyttt ;D
Recep,Mustafa Abi,Ekrem.Yaw hiçmi allahtan korkmadınız o tatlıları götürürken ha ;D hiçmi beni düşünmediniz ;D
Bide beni arıyolar akşam vakti,şöyle kabak tatlısı böyle mantar diye ;D
Recep,yoldaşım illa Bursa'ya taşındıracaksınız beni ;D
Yoldaş ayırıca,bakıyorumda gaçilmez yerleri otoban yapmışsınız ha ;D sağlam ekip
Tıkandığınız yer olmadı hiç yaw
bizim buraların havası suyu başkadır erkan balığıda tatlısıda suyuda on numaradır recep abidede maşallah ne iştah varmış nazar değmesin bir tabak balık yedi içinde mantarından soğanından biberinden domatesinden kaşarından ne ararsan var ardından bir tabak sade kaşarlı mantar ve daha sonrada 3 tabak kabak tatlısı ;D ;D bizim balıkçı mustafa abi bunun gibi her pazar 5 müşterim olsa başka müşteri istemem dedi ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Dağılın heeeyyyttt ;D
Recep,Mustafa Abi,Ekrem.Yaw hiçmi allahtan korkmadınız o tatlıları götürürken ha ;D hiçmi beni düşünmediniz ;D
Bide beni arıyolar akşam vakti,şöyle kabak tatlısı böyle mantar diye ;D
Recep,yoldaşım illa Bursa'ya taşındıracaksınız beni ;D
Yoldaş ayırıca,bakıyorumda gaçilmez yerleri otoban yapmışsınız ha ;D sağlam ekip
Tıkandığınız yer olmadı hiç yaw
recep abi sabah kalvaltısı resimlerini koymuyorum ayıp olmasınfissek' Alıntı:Nerdesin sen arkadaş, ne işin var başka kamplarda,öyle sahanda yumurta falan,bak bizim kampa.