Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,683
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

jeep' Alıntı:
4 istavrozlu kilit var bende önde. Lsd ayarında birşey. Diğer cj de de pullu var, terrano da ise balatalı. Özel katkı isteniyor. Özellikle benimki az miktarda su alsın çalışmıyor. Yağ kalitesini çok önemsiyor.
Şimdi anlaşıldı ismini diyemiyorum freelander lerdede aynı şey var

Etiketler

jeep' Alıntı:
Ne güzel ortak bir noktamız çıktı ;D
AA şimdi ayp ettin en önemli ortak noktamız fanatik olmamız bu yetmiyormu neyse şimdi biri gelecek fırça atacak ne yaptınız sayfalara diye
bende bugün defendere hiç bişey yapmadımkı sadece ölçü aldım 2 defenderide 3cm kadar yükseltmeyi düşünüyorum sanki ön taraf biraz basık duruyor benimkinin ,

Araç olarak demiştim. LR ailesinin en sevmediğim aracı Freelander. Erciyes gezisinde devamlı peşimde halatla gitmiştik uzun bir süre .

jeep' Alıntı:
Araç olarak demiştim. LR ailesinin en sevmediğim aracı Freelander. Erciyes gezisinde devamlı peşimde halatla gitmiştik uzun bir süre .
Kullanmasını bilmiyordur
Land roverin en çok satan aracı hangisi olduğunu tahmin et ;)

İnsanların arazi aracı anlayışını anla o zaman. Bu kadar LR ile içiçesin. Hiç düşündün mü bir FL alsamda şöyle doya doya offroad yapsam diye.. Sanmıyorum..

jeep' Alıntı:
İnsanların arazi aracı anlayışını anla o zaman. Bu kadar LR ile içiçesin. Hiç düşündün mü bir FL alsamda şöyle doya doya offroad yapsam diye.. Sanmıyorum..
Fordu almadan önce düşündüm ama off road için değil ilk defa haklısın :smiley:

hard top ve kapıların montajı bitti nihayet..şimdi kromdan tavan sepeti tasarlıyorum ..bakalım hem çok işlevsel hemde yakışlı bir sepet yapacagız ..inşallah..

dün kaçıran devirdaim pompası deiştir ama gene kaçırıyor :smiley: sanırım doğru takılmadı. bugun ise lastikler takıldı arkanın fren papuçları orjinali duruyodu balata çaktırdık ön fren balatalarını da aldık.

04092009359.jpg
04092009360.jpg
04092009361.jpg
04092009362.jpg
04092009363.jpg

Yeni lastiklerin hayırlı olsun.. Artık şu offroad aracını offroad için kullan. Drift için sana bir 124 toplayalım.

Tuncay CJ' Alıntı:
hard top ve kapıların montajı bitti nihayet..şimdi kromdan tavan sepeti tasarlıyorum ..bakalım hem çok işlevsel hemde yakışlı bir sepet yapacagız ..inşallah..

Yürübe tuncay üstüne cj'ci tanımıyorum efsane cj'lerin tasarımcısı ilan edicez seni benim expolrerlada ilgilen artık azcık tut elinden ;D
Bu arada bende expo'ya cooper stt lastik aldım bide vinç atıcam bu kış başına kadar doğru tampom uygulamasına karar vermeye çalışıyorum...

sagolun arkadaşlar şu andaki son hali bu,üstüne yine kromdan bir roll gace ve sepet yapacagım inşallah güzel bir şey çıkacak ortaya..

lk002-1[1].jpg

parodi' Alıntı:
Yürübe tuncay üstüne cj'ci tanımıyorum efsane cj'lerin tasarımcısı ilan edicez seni benim expolrerlada ilgilen artık azcık tut elinden ;D
Bu arada bende expo'ya cooper stt lastik aldım bide vinç atıcam bu kış başına kadar doğru tampom uygulamasına karar vermeye çalışıyorum...

fatih senin arabayı tek geçiyorum....keyifli offroad da üstüne yok.... ;D ;D anladın sen ;D

ilk önce hayırlı olsun yeni lastikleriniz

offf offf ya ben ne zaman lastiklerimi değiştirebileceğim ikinci el defender lastiği satan yokmuuu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR