Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,682
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Sonunda sis farıları ve cooper stt lastiklerime kavuştum katkılarından dolayı baydemirler lastik ve jant'tan erkan beyfendiye ve maslak sanayiden murat ustaya teşekkür ederim.

Cooper ATlere veda zamanı ;) sonraki yaza görüşmek üzere ;D
10092009_001.jpg

Ve beklenen operasyon süratle devam ediyor ;D
10092009_004.jpg

Hıııım hiç fena değil ;D
10092009_003.jpg

Sona doğru adım adım ;)
10092009_006.jpg

Hadi bakalım ;)
10092009_010.jpg

Eh bu haftasonu doğru teste ;D
10092009_012-1-1-1.jpg

Explorer torsiondan ve makaslara kavis verilerek 2" yükseltilmiş 235x85x16 yaklaşık 32" cooper stt lastikler takılmıştır
Önümüzdeki haftada vinç operasyonumuz, arka stepne taşıcı ve tamponda yer alacak kar sis lambalarımızın operasyonunda görüşmek üzere esen kalın 8)

Etiketler

parodi' Alıntı:
Sonunda sis farıları ve cooper stt lastiklerime kavuştum katkılarından dolayı baydemirler lastik ve jant'tan erkan beyfendiye ve maslak sanayiden murat ustaya teşekkür ederim.

Cooper ATlere veda zamanı ;) sonraki yaza görüşmek üzere ;D
10092009_001.jpg

Ve beklenen operasyon süratle devam ediyor ;D
10092009_004.jpg

Hıııım hiç fena değil ;D
10092009_003.jpg

Sona doğru adım adım ;)
10092009_006.jpg

Hadi bakalım ;)
10092009_010.jpg

Eh bu haftasonu doğru teste ;D
10092009_012-1-1-1.jpg

Explorer torsiondan ve makaslara kavis verilerek 2" yükseltilmiş 235x85x16 yaklaşık 32" cooper stt lastikler takılmıştır
Önümüzdeki haftada vinç operasyonumuz, arka stepne taşıcı ve tamponda yer alacak kar sis lambalarımızın operasyonunda görüşmek üzere esen kalın 8)

İmrendim valla....

Hayırlı olsun. Çok da yakışmışlar..... :smiley:

Fatih gönderdiğin fotoğraflardan bir şey anlaşılmıyordu laf olsun diye güzel olmuş demiştim ;D Baya güzel olmuş, şimdi bakalım sadece güzel değil aynı zamanda küstah mı :p Longoz bizi bekliyor, yarın kırdıkları camı taktırıp, lastikleri değiştirip, makasları ayarlayayım pazar sabah çıkalım ;)

Alfonse' Alıntı:
İmrendim valla....

Hayırlı olsun. Çok da yakışmışlar..... :smiley:

MC' Alıntı:
Fatih gönderdiğin fotoğraflardan bir şey anlaşılmıyordu laf olsun diye güzel olmuş demiştim ;D Baya güzel olmuş, şimdi bakalım sadece güzel değil aynı zamanda küstah mı :p Longoz bizi bekliyor, yarın kırdıkları camı taktırıp, lastikleri değiştirip, makasları ayarlayayım pazar sabah çıkalım ;)

Sağolun arkadaşlar,

Eylemlerimiz devam edicek.Longozlar test için en güzel locasyon muhteşem bir doğa çıkalım artık yollara gerçi şu vinçide yetiştirseydim iyiydi çünkü toprak fena ağırlaştı ve devam edecek yağmur ;D

Bu arada küçük bi müdahalem daha oldu onuda söyliyim arazi şanzımnının ve dif. havalandırmasını yukarı aldık dere geçişleri için şimdi derelerde çoşmuştur ;D

Fatih,burdanda hayırlı olsun.Kazasız belasız....Bu arada jantı unutma bak. ;)
Fakat fotolardan çokta belli olmuyor,Murat canlı canlı gördüğnde değişimin etkileri daha net görünüyor. ;D

MC Ustaya teşekkür etmeyi unutmuş Fatih, bi daha ki sefere fatura kesicem zaten ;D Bizimkiler bugün 15:00'de yola çıkıyorlar Fatih, yarın ben arabayı toparlayayım çıkalım mı diyorum ::smiley: Cam kırılması çıkmasaydı iyidi, bir de onun için Bostancı Sanayiye gidicem şimdi ???

CDM-SUBARU' Alıntı:
Fatih,burdanda hayırlı olsun.Kazasız belasız....Bu arada jantı unutma bak. ;)
Fakat fotolardan çokta belli olmuyor,Murat canlı canlı gördüğnde değişimin etkileri daha net görünüyor. ;D

MC' Alıntı:
MC Ustaya teşekkür etmeyi unutmuş Fatih, bi daha ki sefere fatura kesicem zaten ;D Bizimkiler bugün 15:00'de yola çıkıyorlar Fatih, yarın ben arabayı toparlayayım çıkalım mı diyorum ::smiley: Cam kırılması çıkmasaydı iyidi, bir de onun için Bostancı Sanayiye gidicem şimdi ???

Amin amin erkanım sağol, murti sana teşekkür için ayrı bir başlık acayım dedimdi ;D

Bugün değil ama dün çok şey yaptım :D

- önce bir güzel batırdım
- 4.5 saat bağırttıra çağırttıra çıkardım
- ortalama olarak 1 saat kadar altını yıkattım
- sanayiye gidip motoru açtırarak triger kayışını değiştirttim,
- klima kayışı değişti
- alternatör kayışı değişti
- devir daim kayışları değiştirildi
- yağ, filtreler, hidrolik yağları değiştirildi,
- aks körükleri değiştirildi
- fren bakımları yapıldı
- ön diferansiyel contaları değiştirildi
- içi yıkandı
- dışı ve motoru yıkandı

530 tl uğruna feda oldu :D

Peki bu hale nasıl mı geldi :smiley:

işte link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39232.msg395419#msg395419

otoparkda melun melun yatan garibim cj6 burandasını 1 ay sonra açdım ve her zamanki gibi tek marşda çalışdı mükafet olarak onu yıkattım temiz temiz bi keyif turu attım ve geri hediye paketi yapdım malum yeni saybini bekliyo

cj 5 imin bestap tentesini takdım sanki çekmişdi tente çok ugraşdırdı yaww onunlada bi tur attım
aynı günde hem cj5 hem cj 6 aracımı sevindirdim ne mutu bana

Kopan egsoz bağlantısını yaptırdım, gezilerde kullanabileceğim gölgelik ve yağmurluk görevini görmek üzere bir branda sipraişi verdim, arka kapılar da dahil olmak üzere arka taraftaki camlara film çektirdim. Silecekleri banana yaptım :smiley:

bitmiyor.....bir türlü bitmiyooor derdi.....şanzumanda problem var,açtım kurcaladım yarım ay filan giriştim....baya bir dolaştım..tam eve geldim geri vites sizlere ömür...şaka gibi ...güvenlik çocuklar yardım ettide yanaştırdım...yarın yine indirecegim şanzumanı.. :(

Bu akşam üzeri arakadasın defenderine Ankaradan aldığımız motoru yerine koyduk yarın akşamda diğer işlerini halleecez

DSC04769.png

yunus bager' Alıntı:
Bu akşam üzeri arakadasın defenderine Ankaradan aldığımız motoru yerine koyduk yarın akşamda diğer işlerini halleecez

DSC04769.png

Yunus hayırlı olsun bulmuşsunuz motoru. Komple mi aldınız yoksa parça alıp mı topladınız? Kaça mal oldu?

Tuncay CJ' Alıntı:
bitmiyor.....bir türlü bitmiyooor derdi.....şanzumanda problem var,açtım kurcaladım yarım ay filan giriştim....baya bir dolaştım..tam eve geldim geri vites sizlere ömür...şaka gibi ...güvenlik çocuklar yardım ettide yanaştırdım...yarın yine indirecegim şanzumanı.. :(

Hayda.. Şaşırdım Tuncay. Şanzımanında sıkıntı yoktuki. T176 değilmiydi ? Seni bayağı sıkmışa benzer. CJ bu halledilemeyecek problem yok sıkma canını gelin gibi aracın var :smiley:

Yarım ay dediğine göre arazi şanzımanında problem var sanırım. Yeni farkettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR