discovery-V8' Alıntı:Fotosu varmı o filenin? bende arıyorum içime sinenini bulamadım
işte resimata036' Alıntı:sende var ya bülent ;D
CJ bırakılacak en son şey kardeşimde...CJ lazımsa sana buluruz ama..Ağrı dağına rahatça inip çık..ata036' Alıntı:hasan abi bırak artık cj şu defendere bi bak ağzımızın suy aka aka kaldık çıkart artık bak yapıp bitirmeyeceksen gelip alacam oradan ;D
kokteknik' Alıntı:bir tane ön kaputa takıyım bakıyım nasıl duracak fotolar gösteririm
(kıroo ne bulsa arabasına takıyor diyorlar herhalde arkamdam )
bozulursa bir tane daha takarım 5.00 tl zatenata036' Alıntı:hehe kardeşim fena fikir değil kaput ama sıcak soğuk çabuk bozulur diye düşünüyorum
sword7' Alıntı:Port bagaj boyandı ve takıldı, bagajın üstüne 4 tane sis farı yerleştirildi, dal kıran için çelik tel ve germe aparatları alındı...
discovery-V8' Alıntı:Çelik tel deyince aklıma geldi , bir arkadaşımız ismi lazım değil dalkıran telleri gevşek diye allah ne verdiyse sıkmış, gitar teli gibi germiş, ama telleri ön çamurluklara bağlamış tampona değil , yeterince gerildiğine kanaat getirince arabaya binmiş kapıyı kapatmış kapı kapanmıyor ;D ;D ;D
Nası yani şasemi uzadı ) vitaranınmı cj ninmi ;D ;D ;Djeep' Alıntı:Bu anlattığın vitarayı çamurdan çekerken şaftın düşmesine benzedi..
discovery-V8' Alıntı:Çelik tel deyince aklıma geldi , bir arkadaşımız ismi lazım değil dalkıran telleri gevşek diye allah ne verdiyse sıkmış, gitar teli gibi germiş, ama telleri ön çamurluklara bağlamış tampona değil , yeterince gerildiğine kanaat getirince arabaya binmiş kapıyı kapatmış kapı kapanmıyor ;D ;D ;D