Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,692
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Alttaki video herşeyi anlatıyor. Ben daha birşey demiyorum. Şu videodaki görüntüleri vereyim. Aynı şartlarda aynı yerlere de götüreyim. 1 . dakkikadan sonrası tamirde geçer herhalde.. Görüntü diye de koyarız buraya..

Yunus sıfırlarını kıyaslamaya kalktığımızda bizim jeeplerin sıfırı 2 katlar fiyatta.

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=122814327130

Etiketler

jeep' Alıntı:
Yunus sıfırlarını kıyaslamaya kalktığımızda bizim jeeplerin sıfırı 2 katlar fiyatta.
sıfırınsdan bahsetmediğimi sende biliyorsun
çanlı şahidim var
ingilterede seriesler bile hala kullanılıyor nedenmi bu araçlar orda bile çok pahalı

cj5ime verdiğim headers siparişleri geldi onları aldım yarın bi aksilik olmassa takıcam:smiley:
ama hala yükseltme kitini bekliyorum birde o gelse:(

Teybi ve 2 hoparlörü zor da olsa aracın içine yerleştirmeyi başardık, yıkattım temizledim yerine park ettim...

sword7' Alıntı:
Teybi ve 2 hoparlörü zor da olsa aracın içine yerleştirmeyi başardık, yıkattım temizledim yerine park ettim...

Umut teyp kolayda hoperlörü nereye koydun merak ettim , foto varsa gönderebilirmisin , Delip biçmeden koyacak yer bulamadım ben :(

discovery-V8' Alıntı:
Umut teyp kolayda hoperlörü nereye koydun merak ettim , foto varsa gönderebilirmisin , Delip biçmeden koyacak yer bulamadım ben :(

Yavuz abi koca arabada 2 tane 16 lık hoparlörü koyacak tek yer arka koltukların altıydı benim aracımda. 2 tanede 13 lük hoparlör elimde kaldı ::smiley: Benim defenderda koltukların altı saçla kaplanmış ve küçük bir dolap gibi yapılmış. Ön tarafa bakan saçı çıkarttım, ve aynı ölçüde oraya medefe kestirdim sonrada döşemecide kaplattım ve hoparlörleri taktırdım. Fotoğrafları yarın yüklerim, tarifle pek anlaşılacak gibi değil... Stereo çok çok iyi olmasada güzel ses alıyorum...

sword7' Alıntı:
Yavuz abi koca arabada 2 tane 16 lık hoparlörü koyacak tek yer arka koltukların altıydı benim aracımda. 2 tanede 13 lük hoparlör elimde kaldı ::smiley: Benim defenderda koltukların altı saçla kaplanmış ve küçük bir dolap gibi yapılmış. Ön tarafa bakan saçı çıkarttım, ve aynı ölçüde oraya medefe kestirdim sonrada döşemecide kaplattım ve hoparlörleri taktırdım. Fotoğrafları yarın yüklerim, tarifle pek anlaşılacak gibi değil... Stereo çok çok iyi olmasada güzel ses alıyorum...

yok yok anladım ben neresi olduğunu , bende arka koltuk yok ;D ;D

Dün Antakyanın yeterince serinlediğine karar verip T-Top tavan camlarını söktüm artık yağmurlar yağana kadar böyle. Bugün de totipotentin (Erdoğan Bey) arabası için kazma kürek ve iş göçrecek bir nacak aldık, çekme amaçlı karabina, strap ve caraskal alma girişimimiz amaca uygun malzeme bulamadığımızdan tamamlanmadı.

bugun pajeroya 265-75-16 marshall 834 mt lastik siparişi verdik. Arka tampon ve yan etekler için boya yaptırıp kaçıran devirdaim pompasının orjinalinin siparişini verdik. Devirdaim yarın, sonraki gün lastikler ve bir sonraki günde kaportayı halledicez.

ladikoffroad' Alıntı:
bugun pajeroya 265-75-16 marshall 834 mt lastik siparişi verdik. Arka tampon ve yan etekler için boya yaptırıp kaçıran devirdaim pompasının orjinalinin siparişini verdik. Devirdaim yarın, sonraki gün lastikler ve bir sonraki günde kaportayı halledicez.

Batuhan biz mercedese 235*85*16 İnsa Turbo Sahara Modelini aldık. Gelsin sana fikirlerimizi söyleriz.

Bu senin desen sanırım. marshall

[attachment=1]

buda insa turbo

[attachment=2]

sahara---web.jpg

834.gif

abi arazi için traktörlere devam marshall ları bf lerin yerine asfalt için aldık:smiley: bu arada çap 82 cm sana 5 cm felan kaldı :smiley: :smiley: asfaltta sahara bundan daha seslidir. hem marshall lar fatsadaki şenliklerdeki diğer pajeroda vardı hatırlarsan bence hafif çamur içinde yeterli olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR