Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,691
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

235 85 16 Bf Goodrich AT lastikleri buldum ve siparişini verdim. Elimde kalan 2 hoparlörü de ön koltukların altındaki bölmenin önüne monte ettirdim. Daha önce yaptırmış olduğum izolasyonu da etkisiyle Defender'ın içinde müziği tüm tonlarıyla dinleyebiliyorum :smiley:

Etiketler

sword7' Alıntı:
235 85 16 Bf Goodrich AT lastikleri buldum ve siparişini verdim. Elimde kalan 2 hoparlörü de ön koltukların altındaki bölmenin önüne monte ettirdim. Daha önce yaptırmış olduğum izolasyonu da etkisiyle Defender'ın içinde müziği tüm tonlarıyla dinleyebiliyorum :smiley:
:smiley: hadi gözün aydın

Yine ayni seyi yapdim arkadaslar

600 km yol yapdim Geldim kontagi kapattim Kapilari kitledim :smiley: Alayim bi defenderda ugrasayim Bu cj ile olmuyo yahu :smiley:

bursa beş yolda 4 saat boyunca arayıp bulamadığım bagaj filesini bu gün servise gittiğim bi müşterimin dükkanında gördüm ve hemen aldım ;) getirip vakit kaybetmeden defendere arka kısmına taktım çok güzel oldu kızımın uçurtması artık arabanın içinde yer kaplamayacak ;D bu arada unutmadan bide marşa basıp 5 dakika sesini dinledim kaplan gibi kükrüyo mübarek :smiley:

ata036' Alıntı:
bursa beş yolda 4 saat boyunca arayıp bulamadığım bagaj filesini bu gün servise gittiğim bi müşterimin dükkanında gördüm ve hemen aldım ;) getirip vakit kaybetmeden defendere arka kısmına taktım çok güzel oldu kızımın uçurtması artık arabanın içinde yer kaplamayacak ;D bu arada unutmadan bide marşa basıp 5 dakika sesini dinledim kaplan gibi kükrüyo mübarek :smiley:

Fotosu varmı o filenin? bende arıyorum içime sinenini bulamadım :(

bugün best top ı söktüm..hard top montajına giriştim bakalım hayırlısı...asıl i şkromdan sepet yapımında...fotografları paylaacagım..

hasanfb' Alıntı:
CJ akşamları üşümeye başlamıştı bikini tentesini söküp Bestop tentesini taktım... ;)

hasan abi bırak artık cj şu defendere bi bak ağzımızın suy aka aka kaldık çıkart artık bak yapıp bitirmeyeceksen gelip alacam oradan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR