Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,727

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

vosdost' Alıntı:
Erken ayrılmasaydı daha çokk yollar yapardık beraber :smiley:
Çok saftlar sokerdik
Aks kafalarını sökerdik :smiley:

daha çok parça sökeriz senle bu gidişle hehe kardeşim benim

bu gün evden arabayı bi çalıştırıp aküyü felan şarz ettirreyim diye çıkmıştım ama çalıştıktan sonra ne kırat durdu nede ben bi yola çıktık o kaldırım senin bu kaldırım benim he he ;D ;D her kes ağzı açık seyrediyo delimi ne çok zevkli ramazanda vakit geçmiyor diyenlere bi eğlence hahaahaaaa ;D ;D ;D kaldırımlara çıkıııın

benımde bır gun olacakmı dıye google dan fotolarına baktım :smiley:

Ayrıca uzun suredır aracları bırbasına terketmıs arkadaslarımızın oldugunu farkettım. Hatta bazı arkadaslarımızın 3 aracının oldugunuda gordum.
Yazık valla. uzuldum. Barı aracı olmayan bırıne verın sevaptır. :smiley:
Ramazanda buyuk sevap:smiley::smiley:

Ben iddia ediyorum cj lerle offroad yapma. Asfaltta kullan . Sıfır aldığın yeni araçlardan 10 kat az bakım masrafıyla en az 10 sene binersin.

jeep' Alıntı:
2 aydır dokunmuyorum bile. Maşallah 3 gezi yaptı. Alıştık sanırım biribirimize..

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi senin ve bizim cj lere yaptığımız işlemler modifiye amaçlı bakım masrafımız yok zaten...Herşey offroad için... :D

jeep' Alıntı:
Ben iddia ediyorum cj lerle offroad yapma. Asfaltta kullan . Sıfır aldığın yeni araçlardan 10 kat az bakım masrafıyla en az 10 sene binersin.

yaaa yaa nedemezsiniz ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:

bırde yakıt problemıne bır cozum bulunabılse

jeep' Alıntı:
Ya nedemessin bu sayfaya ben daha yazacak bişey bulamasken
sağolsun jeep kullananlar hiç boşluk vemeden sayfayı dolduruyorlar

jeep' Alıntı:
Offroad yapıyoruz belki ondandır. Videolarımız ortada ;D
valla benim araçtaki km çalışkıyor ama abimdeki araç senede 12 bin km yi markete gidip gelmede yapmamıştır heralde ;) ;D video işini sonra halledecez ;D

yunus bager' Alıntı:
valla benim araçtaki km çalışkıyor ama abimdeki araç senede 12 bin km yi markete gidip gelmede yapmamıştır heralde ;) ;D video işini sonra halledecez ;D

bu kıs cok heycanlı gececek :smiley::smiley::smiley:

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi işin aslına gelince ben kendimi bildim bileli yarışlarda land görmedim hiç..Ama cj ler halen piyasada neden... ??? :smiley:
Land lar üçkuruşa alınacak araçlar değilde ondandır Hasan kardeşim ;)
hadi isteyen sorar 90" v8 defenderin tr ye nekadara geldiğini sorda söyleyeyim ;D

yunus bager' Alıntı:
Land lar üçkuruşa alınacak araçlar değilde ondandır Hasan kardeşim ;)
hadi isteyen sorar 90" v8 defenderin tr ye nekadara geldiğini sorda söyleyeyim ;D
Desene abi arazide iş göremez raporu var bunların... :smiley: Çok masraflılar...
5 kuruş veripta asfaltta binilen araç demekki landlar... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR