vosdost' Alıntı:Erken ayrılmasaydı daha çokk yollar yapardık beraber
Çok saftlar sokerdik
Aks kafalarını sökerdik
Göktuğ abi senin ve bizim cj lere yaptığımız işlemler modifiye amaçlı bakım masrafımız yok zaten...Herşey offroad için...jeep' Alıntı:2 aydır dokunmuyorum bile. Maşallah 3 gezi yaptı. Alıştık sanırım biribirimize..
jeep' Alıntı:2 aydır dokunmuyorum bile. Maşallah 3 gezi yaptı. Alıştık sanırım biribirimize..
hasanfb' Alıntı:Göktuğ abi senin ve bizim cj lere yaptığımız işlemler modifiye amaçlı bakım masrafımız yok zaten...Herşey offroad için...
jeep' Alıntı:Ben iddia ediyorum cj lerle offroad yapma. Asfaltta kullan . Sıfır aldığın yeni araçlardan 10 kat az bakım masrafıyla en az 10 sene binersin.
jeep' Alıntı:Ben iddia ediyorum cj lerle offroad yapma. Asfaltta kullan . Sıfır aldığın yeni araçlardan 10 kat az bakım masrafıyla en az 10 sene binersin.
Ya nedemessin bu sayfaya ben daha yazacak bişey bulamaskenjeep' Alıntı:Ben iddia ediyorum cj lerle offroad yapma. Asfaltta kullan . Sıfır aldığın yeni araçlardan 10 kat az bakım masrafıyla en az 10 sene binersin.
yunus bager' Alıntı:Ya nedemessin bu sayfaya ben daha yazacak bişey bulamasken
sağolsun jeep kullananlar hiç boşluk vemeden sayfayı dolduruyorlar
valla benim araçtaki km çalışkıyor ama abimdeki araç senede 12 bin km yi markete gidip gelmede yapmamıştır heralde ;D video işini sonra halledecez ;Djeep' Alıntı:Offroad yapıyoruz belki ondandır. Videolarımız ortada ;D
yunus bager' Alıntı:valla benim araçtaki km çalışkıyor ama abimdeki araç senede 12 bin km yi markete gidip gelmede yapmamıştır heralde ;D video işini sonra halledecez ;D
jeep' Alıntı:Offroad yapıyoruz belki ondandır. Videolarımız ortada ;D
Land lar üçkuruşa alınacak araçlar değilde ondandır Hasan kardeşimhasanfb' Alıntı:Göktuğ abi işin aslına gelince ben kendimi bildim bileli yarışlarda land görmedim hiç..Ama cj ler halen piyasada neden... ???
Desene abi arazide iş göremez raporu var bunların... Çok masraflılar...yunus bager' Alıntı:Land lar üçkuruşa alınacak araçlar değilde ondandır Hasan kardeşim
hadi isteyen sorar 90" v8 defenderin tr ye nekadara geldiğini sorda söyleyeyim ;D