Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,434

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

BolbuzJack' Alıntı:
Yaklaşık bir ay sonra yıkandı, arka tamponun köşesi değişti, açılmış kapı çıtaları silikonla yapıştırıldı. Tertemiz bekliyor şimdi, hafta sonu bir aksilik olmazsa Bolu'ya gelmek için...

Adını listeye yazmamışsın Murat.

Abi henüz kesinleştiremedik o yüzden yazmadım, zaten gelebilirsek cumartesi 2-3 gibi çıkabileceğiz. Artık bulmaya çalışıcaz kamp alanını; telefonun bende var, eğer ulaşılabiliyorsa konuşuruz zaten o gün Bolu civarındayken. Gelmeyi çok istiyorum bakalım kısmet...

Jeep34' Alıntı:
Hakan'ı bu el becerisi ile tek geçerim.Bravo Hakan'cım :smiley:
MK51' Alıntı:
Bravo sana Hakan, nasıl beceriyorsun bunları... :smiley:
dronder' Alıntı:
gerçekten bende merak ettim.
elinize sağlık hakan bey. mesleğiniz nedir acaba? eliniz çok yatkın yoksa bu sadece hobi mi?

ne olursa olsun sonuç çok güzel...
Tşk. ederim..Biraz elimden geliyor, uygun olan vakitlerimi ayırıyorum,planlıyor ve uyguluyorum.. Takdirler için teşekkür ederim..
Şimdi yine eksikler listem var :smiley: ufak ufak yapım devam edecek :smiley: bitmez bu ilaveler..

bolu da su koyveren akü değişti 60 amper yerine 90 amper marş ın kömürleri ve suat ağbinin bahsettiği yer değişti ;D
Su girince hava filitresine dolan çamur iyi bir ders oldu motor az kalsın gidiyordu defender snorkeli taktık safari deki plastik snorkelden daha güzel oldu soner usta bu işi çok iyi biliyor artık su engel olmaktan çıktı.
235 85 16 insa turbo lastik olmadığından 265 75 16 ebadını almıştım şimdi onları çıkarttım (satılıktır bu arada çok iyi durumda) benim araca büyük geliyordu onun yerine federal couragia m/t lastik taktım yazlık niyetine dönüşlerde artık amortisör kulelerine sürtmüyor 235 85 16 insa geldiği zaman kış ve tropy için stok yapacağım çamurda çok başarılı bir lastik

Dün gece saat ikibucuk civarı, iş yemeğinden dönüşte sanayiye gittim :(
Muhtemelen hafifte alkolün etkisiyle amanda oğlum sen burda tek başına napıyorsun seni ters çevirip şanzımınını kaşırım gibi sözler sarfetmişim... ;D
Lastiğindeki köpek çişini ıslak mendille silmişim... sarılıp öpmüşüm... ;D

şu işlerden biraz vakit ayırabilsem........ :( :( :(

iki gündür düşük devirde tekleme vardı ve ilk marş sırasında gaz kokusu geliyordu , baktım benzinde çalışırken problem çıkarmıyor bende seri bir şekilde lpg servisime gittim , lpg filtresinin 10000 de değişmesi gerekiyormuş ve yaklaşık 20000 km yapmışım eski filitreyle. değişti şimdi canavar gibi.....

Merhabalar..

Burada yazılan mesajların biraz daha konu başlıgına"Bugün Arazi Aracınız İçin Ne Yaptınız'a" yakın olmasına dikkat edelim. Çok hafif ve sürekli yaptığımız"Yıkama,Toztemizliği,torpido düzenleme,silme,camsuyu ekleme.. vs.. gibi küçük ve rutin işlemleri yazmamakta fayda olduğunu, mesaj trafiği yarattıgını düşünüyorum. Umarım bir yanlış anlamaya mahal vermemişimdir.

Sevgi ve Saygılarımla...
Hakan Irıklı

37'ler Direksiyon kutusunu sağa sola "Esnetiyordu". Kutuya şaseden bir bağlantı daha yaptık, taş gibi oldu!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR