Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,441

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

yükselme sonrası kısa kalan amörtisörleri değiştim.Fren hortumları ile yrn ilgilenecem.

ön disk aynalarını değiştirdim, arka diskleri tornada sildirdim, ön - arka fren balatalarını değiştirip el frenini ayarlattım .

aracıma hasar verdim :( sag ön camı ve sag aynayı kırdım sag ön camurlugu maf ettim kapıları çizdim en sonunda sanayıye buraktım cuma günü teslim alacagım cipimi.
Nasıl olduguna gelınce aracımla düz yolda seyir halındeydim bir anda yolun kenarındaki kanalı girdim kanalın içinden çıkmak için 5 metre ileri geri çabaladım olmadı çekici çagırdım asfalta cıkınca marşa bastım sanayiye gittim acemi oldugum için dereden çıkamadım esasında çıkabilirdim otomatık viteste zorladım 1 ve 2 ci vitesleri kullanmayı düşünemedim :( 1200 ytl masraf .

usandım artık bu benzin deposunu sökmekten :smiley: ibre yine yalan yanlış gösterio.tabi eski sahibi ,güzelim Jeep göstergelerine tofaşın kileri uydurursa böyle olur.Neyse son sefer olarak tofaşın kaliteli sending unitini aldım şimdilik düzgün gibi.bakaım. muahahah

Yeni yapılan makinama karbüratör ayarı yapıldı (DR ilhan) da lastik havalarını tamamladım sanayide bi kaç yanlayıp diff lock çalışıyomu ona baktım :smiley:

Ön aksım için bu sıcakta süründüm :D ..Orjinal aksın kolisinde(usa malı birde) SAĞ yazıyor ve SOL çıkıyor ... Bu ne yaw...

bugun uzun yapılacaklar listesindeki ilk iki değişikliği yaptım.

ilki; kornaydı çok az sesi vardı. ve yerine daha gür seslisi takıldı.. daha güzel oldu... en azından sesimi artık duyurabileceğim ;D ;D

ikincisi; en basit en az masraflı olanı buydu ama umarım işime yarayacaktır. :p

gerci cumartesi saat 6 dan sonra bunubile yaptırmak sanayide zor oldu ama oldu işte.

ince ayarları kendim gündüz gözüyle yapacağımdan farlarda ufak tefek eğrilikler yamukluklar var.

buyrun fotolar beğenilerinize....

14062008001.jpg

sis farlarını takacak yer bulamadık ve ilk önce demircide bir boruyu tamponun altına denk gelecek şekilde yatırdık...
uzerine yuvalrı kaynatık siyaha boyayıp monte ettik...
14062008002.jpg

14062008003.jpg

14062008004.jpg

14062008005.jpg

14062008006.jpg

14062008007.jpg

fotolar biraz kötü...yanımda makina yoktu telefon ile cektim.

bari boru yaptırdık dedik ve sisleri dörtledik...

gerisi de umarım en kısa zaman da gelecek...

iyi geceler....

Dronder arkadaşım, sis farlarının yeri yanlış geldi bana. Küçük bir çamur geçişinde kirlenerek işe yaramaz hale gelir, ufak bir tırmanışta da yaklaşma açısını azalttığı gibi darbe alarak hasar görebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR