Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğur abi ben çok uzun zamandır İstanbul'da şehir içinde haftasonu geçirmedim. Eğer Kırklareli, Bolu yada başka bir yerde değilsem %95 Şiledeyimdir, hoş son üç haftadır Kırklarelindeydim, bu hafta kısmet Şileydi siz genelde ağır offroad yaptığınız için ve bizim araçların oralarda yürümesi mümkün olmadığı için aramıyorum, ama bir daha ki sefer söz ararım, kızma ;D
Ateşleme sistemini paketledik ;D , şüpheli kalorifer hortumları değişti , somunları söküp bijonları takmaya başladım ;D , uzun süredir kayıp olan cam kaldıraç kollarını (bunların adı var mı?) buldum 16'lık saplama civata ve bir takım mühimmat aldım :
Snorkel bence de olmazsa olmazlardan ancak bir borunun fiyatları neden böyle uçuktur anlayamıyorum, belki de olmazsa olmaz olduğu içindir ??? Mustafa Abi bitince resimleri ve detaylı bilgileri bekliyorum; neye mal oldu, nerden aldın, montajda yaşadığınız sorunlar v.s. şimdiden hayırlı olsun