Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,445

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Uğur abi ben çok uzun zamandır İstanbul'da şehir içinde haftasonu geçirmedim. Eğer Kırklareli, Bolu yada başka bir yerde değilsem %95 Şiledeyimdir, hoş son üç haftadır Kırklarelindeydim, bu hafta kısmet Şileydi :D siz genelde ağır offroad yaptığınız için ve bizim araçların oralarda yürümesi mümkün olmadığı için aramıyorum, ama bir daha ki sefer söz ararım, kızma ;D

Murat Şile'de evim olduğundan bende bir yere gitmiyorsam yaz- kış% 100 Şiledeyimdir.. :D

Ateşleme sistemini paketledik ;D , şüpheli kalorifer hortumları değişti :smiley: , somunları söküp bijonları takmaya başladım ;D , uzun süredir kayıp olan cam kaldıraç kollarını (bunların adı var mı?) buldum :smiley: 16'lık saplama civata ve bir takım mühimmat aldım ::smiley:

Aracıma bakıp :'' İyi ki CJ değilsin yoksa ne olurdu benim halim'' dedim :D

Uğur Abi inşallah birgün "iyi ki Grand yerinde CJ'le gelmişim yoksa ne olurdu benim halim bu delilerin peşinde" de dersin ...

;D

Jeep34' Alıntı:
Aracıma bakıp :'' İyi ki CJ değilsin yoksa ne olurdu benim halim'' dedim :D

60 km lik tur attım sadece sonrada yıkadım 25 - 30 ytlik gaz yaktı sanırım sizce normalmı yakıtı

Bu saatte, dün demek lazım... Uzun süredir üvey evlat gibi yatan Wagoneer'in bir haftadır devam eden mekanik bakımları bitti.

Cherokee'ye snorkel yeri tespiti yapıldı ve sol ön çamurluk davlumbazı söküldü.

Snorkel bence de olmazsa olmazlardan ancak bir borunun fiyatları neden böyle uçuktur anlayamıyorum, belki de olmazsa olmaz olduğu içindir ??? Mustafa Abi bitince resimleri ve detaylı bilgileri bekliyorum; neye mal oldu, nerden aldın, montajda yaşadığınız sorunlar v.s. şimdiden hayırlı olsun ;)

Snorkel konusundaki gelişmeleri bildiririm Murat...

Bu gün Wagoneer'in elektrik sistemindeki aksaklıklar giderildi ve araç kaportacıya geldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR