Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,456
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

XJ'e aldığım sis farlarını takmaya üşendim öyle duruyor, ön tamponu sökmem lazım. ::smiley: Pajero'yu LPG takılması için servise bıraktık, bugün uğrayıp üst tarafı dağılmış haldeki motoruna baktım biraz ;D LPG takıldıktan sonra MP3 player takıcam orjinal teybini söküp, ön kapı döşemelerini söküp companent takıcam birde haparlörlerin yerine.

Etiketler

Hiç bir şey yapmadım..Hafta sonu çamuru ile beraber garajda yatıyor :D

şanzumanını indirttim grup dişlileri senkromeçleri debriyaj balatası ve yayları değişti şanzuman yağı sıfırdan dolduruldu baskısı sökülüp terrrrtemiz olana kadar benzinle yıkandı sonra takıldı yerine canavar gibi oldu makina
fakat hanım bir senedir bu arabanın içi aynı bi çuval para harcadın bu adamlar nereye ne taktılar kısmını izah edemedim edebileceğimi de sanmıyorum
:D

Td5 için ;
Tavan döşemesi yenilendi,
her iki sunroof tamir edildi,
şanzıman indi, tamir edildi,
Boya için pasta-cila yapıldı....
Yaz hazırlığı bitecek umarım haftasonu...

kornası grip olmuş gibiydi ayarla düzelttim silecek suyu gelmiyordu onu düzelttim sileceğin otomatik
çalışması 3 saniyede bir çalışıyordu yaklaşık 3 defa sonra 5 dakika bekliyor ve yine 3 defa bu şekildeydi
biraz zor oldu ama becerdik...

LPG ayarına gidiyorum şimdi, bi 30 ykr, bi 40 ykr yakıyo makine delircem. Eğer olmazsa sağ ayak ayarı yapan bi doktor aricam ;D

Bugün Dicimon'umu üç haftalık çamurundan arındırdım.Son zamanlarda yağan onca yağmura rağmen işlem 1.5 saat sürdü.Sonra Göztepe Oto San.a götürüp Belgrat'ta çıkan sol gözünü (sinyal lambası oluyo) yerine taktırdım.Bu kadarcık ilgiyle bile çok güzel oldu.Hazır bu kadar güzelleşmişken bir de cadde yapalım dedim ama yeni nesil otolar sayesinde turumuz çok kısa sürdü,biz de ofise geldik...
Tampondan,vinçten zarar görmesinler diye uzak durmaya çalışmak nafile.Öndeki araçla mesafeyi ben açtıkça algıda güçlük çeken bazı sürücü arkadaşlar hemen o boşluğa atlıyor...Tamponunu benim çelik tamponda bırakan citroen C4 dile gelse,anlatsa belki diğerleri de bundan ders alır 8)

Makas küpelerinin somunları değişti, fiberli gevşemez tip takıldı. Amortisorler takıldı arkaya Rancho RS5000'leri geri taktım, öne daha uzun olan Black Diamond taktım.. Karburator ayarı yapıldı, hava filitre kutusu kesildi tekrar ayarlanacak...
deneme turu bile yaptım ama bu aynamaruti bu lastikle yürümüyor :smiley:

Kampanaları söktürüp fren bakımı yaptırdım, birisinin yayı kırılmış boştaymış, o hallolunca el freni ayarıda tutmaya başladı. Ön süspansiyonda bulunan bazı parçalara yağ bastırdım...

Bu mesajı şimdi gördüm Mustafa abi.. o dönem 4.27'ye 33 inch lastik çok ağır kaldı... şimdi 37'leri takınca canavar gibi yürüyor :smiley:

MK51' Alıntı:
Orkun pardon unuttum. Lastik ölçün ve aynamaruti oranların neydi?...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR