Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,331

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

alpaslanepli' Alıntı:
Bitir artık bitir. :smiley: Görelim resimlerini...
Valla her gün uğraşamadığım ve titizlendiğim için uzun sürüyor....

Çok perişanlık çekiyorum ama imalatta.... imalat kaliteli oluyor ama ben bitiyorum.... Saçım başım toz toprak, kaynak yanığı, çelik talaşı....:smiley: Geçen gün arabanın altında matkapla çalışıyordum Ostim' de, altımda bi ıslaklık hissettim.... Yukarıdaki birisi dükkanının yıkıyormuş.... Bütün sular benim altımdaydı ;D
Fotoğraf felan çekemiyorum yani.... Fotoğraf, elini arkasına koyup iş yaptıran adamın işi.... İşi yapan adamın işi değil... :smiley:

Sonuçları çekerim ama, ah bi bitirebilsem işi... Foto kolay.... :smiley:

Yani diyorsun işim her zaman ki gibi zor ;D

tamir.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Yani diyorsun işim her zaman ki gibi zor ;D
:smiley:
Çamur gene iyi... Kırıcı değil....
34 derecede asfalta yatınca..... :smiley:

Bu fotoyu nereden buldun... İlk kez görüyorum :smiley:

Alfonse' Alıntı:
:smiley:
Çamur gene iyi... Kırıcı değil....
34 derecede asfalta yatınca..... :smiley:

Bu fotoyu nereden buldun... İlk kez görüyorum :smiley:

Ohoo daha bende neler var. Göbek dekolteli falan :smiley: Bir ara yollarım. Şimdi yatıyorum. İyi geceler. Hanımı sabah yedide kalkıp nöbete götüreceğim...

alpaslanepli' Alıntı:
Ohoo daha bende neler var. Göbek dekolteli falan :smiley: Bir ara yollarım. Şimdi yatıyorum. İyi geceler. Hanımı sabah yedide kalkıp nöbete götüreceğim...

Karıştırma dekolte felan...........;) Kardeşiz...... ;)

Çorapların ne olcak.... :smiley:

beşinci kattan şöööyle bi baktım benim kırat yerinde durmuyor şahlanıyor

şimdi dağa çıkma zamanı

bugün işim yoktu.aldım cj yi dükkanın arkasına hem festivalin hem geçenki kayışdagı turunun bütün kirini çıkardım bir güzel alt yıkama ve yaglama operasyonundan geçirdim..cj kendine geldi birazdan güzel bir cila geçecegim ;D

bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza

aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık

hakki' Alıntı:
bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza

aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık

hakkı hayırlı olsun gulegule kullan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR