Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,246

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ata036' Alıntı:
yaptığım bagaja antipas boya attım
Nasıl, ne ne kullandınız? Benimde imalat aşamasında olduğum rock slider' ları boyamam gerekiyor yarın öbür gün....
Teşekkürler...

Alfonse' Alıntı:
Nasıl, ne ne kullandınız? Benimde imalat aşamasında olduğum rock slider' ları boyamam gerekiyor yarın öbür gün....
Teşekkürler...

püskürtme ile boyacılarda satılan antipas boyadan alıp boyadım link aşağıda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28211.60

arkadaşlar ben arabama 31x9,5 r 15 federal m/t lastik taktırdım gerçekten çok güzel duruyolar performansıda beni gerçekten çok memnun etti.Daha önce goodyear m/t kullanıyodum aralarında cok buyuk fiyat farkı vardı biraz araştırdıktan sonra federal i çok met ettiler gerçekten dedikleri kadar var mış goodyear larla giremediğim yerlere giriyorum ve performansı süper
lastik alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim.şu anda federal markasının türkiye distribütörlüğünü mollaoğlu otomotiv diye bir firma yapıyomuş 2009 tarihi itibariyle.lastikleri merak eden arkadaşlar www.federalturkiye.com adresinden lastikleri inceleye bilir.

Federal kullananlar için iyi bir haber.

Hafta sonu tamponu boyadım, rot ayarı yapıldı. Yükseltmeden dolayı kasılan ön şafta hala çözüm bulamadım.

MC' Alıntı:
Federal kullananlar için iyi bir haber.

Hafta sonu tamponu boyadım, rot ayarı yapıldı. Yükseltmeden dolayı kasılan ön şafta hala çözüm bulamadım.

Murat çift kardanlı şaft sorunu çözüyor, ama fiyatları hiç ucuz değil.

Selamlar

Arazi şanzımanını aşşağıya almıştım ama yetmedi, sanırım biraz daha aşşağıya alıcam, iş şaft değiştirmeye kadar giderse eski haline getiririm arabayı yani 2" yükseltilmiş haline.

discovery-V8' Alıntı:
Murat çift kardanlı şaft sorunu çözüyor, ama fiyatları hiç ucuz değil.
Selamlar

Kesinlikle şaft problemlerini için çift kardanlı öneririm.Bende öyle bir açıda çalışıyor ki ,ne tırıltı ne bi kasma ya da balans yok.Ben şanslıydım ,hurdaların arasında buldum :smiley:,Yavuz abinin dediği gibi fiyat biraz uçuk.

CJ7V8' Alıntı:
Kesinlikle şaft problemlerini için çift kardanlı öneririm.Bende öyle bir açıda çalışıyor ki ,ne tırıltı ne bi kasma ya da balans yok.Ben şanslıydım ,hurdaların arasında buldum :smiley:,Yavuz abinin dediği gibi fiyat biraz uçuk.
Fotoğrafı varmı yakından incelesek biraz...

Bende merak ettim bu çift kardan nedir ne değildir. Çok hafif uzun olsa sorun kalmayacak, o kadar ki sola dönüşte sorun yok, sağa dönerken ses yapıyor hafiften, (XJ.in ön diferansiyeli solda) Bir ıstavroz daha ekleyebilsem sorun kalmayacak.

büyük oglum radyötörden aniden işemeye başladı dün bugün 10 liraya italyan malı bi sıvı çatlak giderici aldım attım motor sıcak olacakmış yaa
e5 çıkdım bi uzadım bir saat gaz bastım şu anlık kesdi bakalım nekadar gider sonucu görecezz

yaptığım bagajın boyasını yaptım her şey hazır hafta sonu aracın üstüne atarım artık :D :D :D çok zevkli bir proje idi

resimler aşağıdaki linkte
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28211.60

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR