Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,331

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

bencede artık federal lastik kullanan lastik bulmak için çok zorlanmıcaklar.hem servisteki ilgililerde çok güleryüzlü ve yardım severler...

fiaytları performansına göre gerçekten süper. Duygusallığı konusunda bişey söyliyemem çünkü ebatları bilmiyrum.ama direk türkiye distribütörünle irtibata geçip fiyatları öğrenebilirsin. www.federalturkiye.com

hasanfb' Alıntı:
Fotoğrafı varmı yakından incelesek biraz...
MC' Alıntı:
Bende merak ettim bu çift kardan nedir ne değildir. Çok hafif uzun olsa sorun kalmayacak, o kadar ki sola dönüşte sorun yok, sağa dönerken ses yapıyor hafiften, (XJ.in ön diferansiyeli solda) Bir ıstavroz daha ekleyebilsem sorun kalmayacak.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13420.160
165 nolu mesajda fotolar mevcut.

yaptığım bagajın ayaklarını bağladım demir ayakların altına elektrik hortumundan pabuç yaptım

artık pazar günü aracın üstüne atar foto eklerim :D

sabırsızlıkla beklıyoruz tarık bey
aracıma cekme halatı ve değişik malzemeler aldım

hakki' Alıntı:
sabırsızlıkla beklıyoruz tarık bey
aracıma cekme halatı ve değişik malzemeler aldım

pazar akşamı inşallah fotoları paylaşacağım
bu arada aldığın malzemeler hayırlı olsun güle güle kullan

figo' Alıntı:
Landıma komple cila çektim.

Fotoğrafı da HAMMER gibi oldu ingiliz ;D ;D ;D

[attachment=1]

Foto(379).jpg

Bugün bende yıkamacıların pek ilgilenmediği yerleri temizledim. Dün balkondan bakınca farkettim tavan sepetinde ve yedek lastikte bir karış toz var. Güzelce sildim temizledim.

Görüntü003 [640x480].jpg

bugun maslak oto sanayiye gittim
ulusotomotiv Ünal abini bi çayını daha içtim ve ön - arka cam için gezenbilir sticker ı aldım
huma oto ya gttim ve istediğim parcaların fiyatlarını aldım
garaj offroad dan nesimi abi ile konuşup fiyat aldım

sonnnnnnuuuuuççç : pazartesi off road modifikasyonu başlıyo :smiley:

he ebide en son iç-dış yıkatttım :smiley:

hakki' Alıntı:
bugun maslak oto sanayiye gittim
ulusotomotiv Ünal abini bi çayını daha içtim ve ön - arka cam için gezenbilir sticker ı aldım
huma oto ya gttim ve istediğim parcaların fiyatlarını aldım
garaj offroad dan nesimi abi ile konuşup fiyat aldım

sonnnnnnuuuuuççç : pazartesi off road modifikasyonu başlıyo :smiley:

he ebide en son iç-dış yıkatttım :smiley:

hadi hayırlı olsun kardeşim

Bugün araç muayeneye giderken söktüğümüz sis lambalarını tekrar yerine taktık ve
3 defenderede(izoff) izmit offroad gurubunun verdiği numara ve logoları yapıştırdık

SDC10952.png

SDC10942.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR