Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,405
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

hakki' Alıntı:
bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza

aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık

Hayırlı uğurlu olsun, BFG at yi alın dursun çok güzel lastik, derin çamur hariç heryerde iş görür, sessiz ve sağlam, kışa doğru agresif desenli ikinci el veya uygun fiyatlı MT alrsınız, ikisi bir arada 4-5 sezon gider, Tek mt alırsanız ikinci sezonu zor çıkartır, konforsuzluk ve güvensizlikte cabası olur.

Selamlar

Etiketler

2 seneden beri dokunmadığım fren balataları, kampana ve arka balatalar bir arkadaşın elinde fazla alınmış orjinal takım sayesinde değişiyor.. Fatsa ya gitti geldi maşallah tık yok.

El (ayak) freninin CJ'de çözümü yok sanırım. Siz siz olun CJ nin önüne park etmeyin, çadır kurmayın. Yüksek Ölüm Riski ! :D

Jeep34' Alıntı:
El (ayak) freninin CJ'de çözümü yok sanırım. Siz siz olun CJ nin önüne park etmeyin, çadır kurmayın. Yüksek Ölüm Riski ! :D

Bizim Ferhat uzman olmuş o konuda , olmaz denilen el frenleri zımba gibi tutuyor ;D

Jeep34' Alıntı:

Benim şanzımanın 1. vitesi çok güzel. zaten zor çıkıyor. taktınmı bitti. Hele birde low da ise yerinden oynamaz..

4 L' Alıntı:
...Sen hiç Timberland ayakkabı ile operasayona giden komando gördün mü ?
...

Aahahaha Çağlar allah senin emi,poğaça boğazıma kaçtı boğuluyodum ;D
Muhteşem bir tanımlama,muhteşem. :D
İzninle ben bunu kullanıcam baba :D

Şaka kısmı bi yana
Evet,böyle bir donanım ve bu kadar çamur aşkı varsa,AT yerine MT daha sağlıklı olur :smiley:

jeep' Alıntı:
Benim şanzımanın 1. vitesi çok güzel. zaten zor çıkıyor. taktınmı bitti. Hele birde low da ise yerinden oynamaz..
Bende şimdi anladım geçenlerde gezimize katılan cj 5 neden durduğumuz yerde aracı yaslayacak yer arıyor diye stopta edemiyorki videse koysun malum lpg zor çalışıyormuş
Defenderkedi el firenide aksine fazla tutuyor jeep şaftı olsaydı şimdiyedek birkaç tane koparmıştım ;D ;D ;D

4 L' Alıntı:
o donanımın altına AT olmaaaaaaaazzz ! MT şart....Sen hiç Timberland ayakkabı ile operasayona giden komando gördün mü ?
Şaka bir yana hayırlı olsun
Niye, Polat Alemdar, Memati, Abdül....... Irağa, siyak takım elbise, açık renk gömlek ve X5' le otel basmaya gitti ya.... ;D

benim kara uşagın hararet göstergesi çok az kalkıyodu alışmışdım ama genede içim rahat etmedi gittim hararet muşurundandır diye muşur aldım taaaa ist diger ucundan bi heves geldim taktım ama bu sefer taktıgım muşursa ibreyi yerinden bile oynatmadı hüzran içinde kaldım ne yapmam gerekeceginide bilmiyom moralim bozuldu gezdirmedim bile cj yi:smiley:

evedilaz' Alıntı:
benim kara uşagın hararet göstergesi çok az kalkıyodu alışmışdım ama genede içim rahat etmedi gittim hararet muşurundandır diye muşur aldım taaaa ist diger ucundan bi heves geldim taktım ama bu sefer taktıgım muşursa ibreyi yerinden bile oynatmadı hüzran içinde kaldım ne yapmam gerekeceginide bilmiyom moralim bozuldu gezdirmedim bile cj yi:smiley:

Siz usta değilmisiniz... yanlışta biliyor olabilirim....
Neyse....

Termostatınız bozulup, açık kalmış olmasın.....

usta demeyelimde yarı usta olabilirim :smiley:
termostat bozuk bile olsa genede normal su sıcaklıgını eski muşurla okudugumkadar okumam gerek acaba yeni muşurmu bozuk diyorum ama sanmam usa malı paketini ben açdım

evedilaz' Alıntı:
usta demeyelimde yarı usta olabilirim :smiley:
termostat bozuk bile olsa genede normal su sıcaklıgını eski muşurla okudugumkadar okumam gerek acaba yeni muşurmu bozuk diyorum ama sanmam usa malı paketini ben açdım
Bu da doğru :smiley:
İbre bozuk olmasın....

bence kesinlikle m/t almalısın arabanı lastikler gösterecek unutma:smiley: aynı zamanda bizim işimiz çamur :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR