Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,804
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Jeepcj7' Alıntı:
Ozan Bey ateşlememiştir ;) platin mi ? Elektronik ateşlememi ?

elektronik abi,
uğraşmak için vaktim kalmadı ama birazdan usta gelicek alıp götürcek
umarım çalısırda kendi kendine gider, çekici üzerine bindirmeyi hiç istemiyorum ;D

Etiketler

Digital göstergelerden kurtlup analogları ile değiştirdim.

bugün ben bişey yapmadım ama atilla 5 gündür benim araca vinç tamponu, dif kruyucu, şanzıman koruyucu, rock slider, sepet, arka tampon vs. yapıyor ...

bir kaç foto ...

önder şimdiden hayırlı olsun merak ettiğim bir konu var yeni ağırlıklarla aracın yükseltmesinde bir değişiklik olacak mı?

hareket halindeki çekimleriçin için harika bi akrobat kol yaptım kendi imalatım:smiley: pazargünü test edecez

ceptel059.png

ceptel058.png

ceptel057.png

hareket halindeki çekimleriçin için harika bi akrobat kol yaptım kendi imalatım:smiley: pazargünü test edecez

Hareket halinde kamereyİ sabitlemek güzel fikir ama pek güzel gürüntü vermiyor yani araç düz yolda gidermiş gibi araç yanami yatıyor 45 derece rampamı çıkıyor belli olmuyor

Önder resimlerin telif hakkını pişaminiye ile satın alamazsın mangal yapman lazım ;D

Bizim hayduta toplandığından beri rot ayarı yapamamıştık, maslak sanayide hemen hemen bütün rot-balanscıları gezdikten sonra 37 lastiğe rot ayarı yapacak tipte makinesi olan yeri buldum Continental Bayii Simetri Rot Balans, sistemleri farklı olduğu için lastik ebadı fark etmeden rot ayarı yapabiliyorlar...

Rot ayarı yapıncı 140km hıza çıkar oldu ;D ;D ;D
100km'yi geçince oluşan vibrasyonların hepsi yok oldu...

Jeepcj7' Alıntı:
Önder resimlerin telif hakkını pişaminiye ile satın alamazsın mangal yapman lazım ;D

Bizim hayduta toplandığından beri rot ayarı yapamamıştık, maslak sanayide hemen hemen bütün rot-balanscıları gezdikten sonra 37 lastiğe rot ayarı yapacak tipte makinesi olan yeri buldum Continental Bayii Simetri Rot Balans, sistemleri farklı olduğu için lastik ebadı fark etmeden rot ayarı yapabiliyorlar...

Rot ayarı yapıncı 140km hıza çıkar oldu ;D ;D ;D
100km'yi geçince oluşan vibrasyonların hepsi yok oldu...

orkun pişmaniye zaten çerez niyetine... ;D ;D

izmite gelince mangalın hazır ;)

bagajda bass olduğu için 3 kişinin valizlerini arka koltuğun yarısına dolurdum arabaya 3 kişi tıkışıp uludağa çıkacağız : )))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri