Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,792
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Marş motorunun kömürleri ömrünü tamamlamış. Vitaram ilk defa marş bastığımda çalışmamazlık yaptı. Kömürler değişti marş motorunun üstündeki ufak yuvarlak bişey daha değişti. Tık çalıştı:smiley: Hazır gitmişken gaz telinide değiştirdim:smiley: mis gibi oldu...

Etiketler

orjinalin herzaman orjinal olduğunu bir defa daha teyyid ettim, 5 senelik orjinal son susturucum hala taş gibi ama geçen sene taktırdığım sözüm ona yerli orjinal orta susturucum bir senede elek gibi olmuş. :( Bizim kocaoğlan artık hırlamıyor fıslıyor ;D

operasyon öncesi yüksekliği ...

IMG_0106.jpg

çıkma çıktığım kat...

IMG_0107.jpg

operasyon sürerken

IMG_0111.jpg

IMG_0109.jpg

IMG_0110.jpg

ati den aldığım yanlış hatırlamıyosam açıldığında 70 cm civarı açılan devasa gazlı yarış amörtisörleri ...

ön arka 4 adet amörtisör ve yay içi boruları vs vs vs sonucunda 10 cm daha yükseldi ama amacım çok yükselmesi değil di tam istediğim açıları yakaladım ... arka tarafta yere en yakın yerin yüksekliği 62 cm ye çıktı ...

bu konuyu bir mesajlık jeepim bugün bana ne yaptı olarak değiştiriyorum ;D
marş dinamosunu söküp sanayiye götürdüm yeni burç ve kömür takıldı
getirdim taktım
yeni kutup başlarını taktım
çalışmadı !!!
marş çok iyi olmasada eskisinden iyi çevirdiği halde çalışmadı
sonra vurdurmak için rampa aşşağı salladım
olmadı !!
başka araçla çektim benzinliğe
depolarını doldurup yeniden itekledik vurduralım diye, yemedi !!
üç saat boyunca mahallenin tüm rampalarına çekip vurdurmaya çalıştım
olmadı ;D
benzinliğe tekrar getirip bıraktım
içim rahat etmedi akşam benzinlikde bırakmaya, tekrar çektim eve getirmek için
arada gaza geldik tekrar vurdurmayı deneyeyim dedim olmadı
marş volanta takılı kaldı, tekrar marş söktüm saat 22 00 da caddenin ortasında ;D
oda olmadı
23 30 da garaja sokabilmek için 3 kilo verdim
hepsinin sonunda cj ile inatlaşılmayacağını öğrendim sabah erkenden ustam gelip alıcak marş volant ne varsa değiştirecek
cj 4 yılda ilk defa beni yarı yolda bıraktı
cj nin adını hıdır koymuştum ama artık keçi yapıyorum

Geçmiş olsun Ozan bey
Bilim adamları buluş yaparken takıldıkları yerde hemen o işi bırakıp başka işe geçerler zaman geçtikten sonra tekrar o işe döndüklerinde
takıldıkları yeri daha rahat geçerler

yunus bager' Alıntı:
Geçmiş olsun Ozan bey
Bilim adamları buluş yaparken takıldıkları yerde hemen o işi bırakıp başka işe geçerler zaman geçtikten sonra tekrar o işe döndüklerinde
takıldıkları yeri daha rahat geçerler

sağolun yunus bey
ben bir soruna çözüm bulamadığım zaman gece uyuyamam, sabaha kadar düşünürüm ve çoğunda uyumaya çalışırken aklıma çözümü gelir, ama çözene kadarda aklımım bir köşesinde o konu hep kalır
aslında artık manyaklaştığımı düşünüyorum ;D ;D ;D
hiç uğraşmadan ustamı arasam hemen geleceğini bile bile kendim uğraştım delilk işte
asıl, çeken arabaya üzülüyorum dijital göstergeliydi şimdi saçma sapan şeyler gösteriyo ;D ;D ;D ;D

Ozan Bey ateşlememiştir ;) platin mi ? Elektronik ateşlememi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri