Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,784

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Suzukinin arkayı kapattık aliminyumla üçken bir şekilde :smiley: ... Arka stopları değiştirdik geriye sis polarize taktık . Strafor köpük ve sısta ile izalasyon yaptık ön farlar değişti sol ayna takıldı . Tavana file yerleştirdik . Jelikan yeri ve aparatı ayarlandı !

Yarın fren merkezi (bi arabamında freni tutsun) Komple kontroller istepne vs. vs. vs.

bitir artık, çıkma katıda ruhsatsız çıktın zaten......

Bu arada Pelikan değil JerryCan...

navaraextreme' Alıntı:
Suzukinin arkayı kapattık aliminyumla üçken bir şekilde :smiley: ... Arka stopları değiştirdik geriye sis polarize taktık . Strafor köpük ve sısta ile izalasyon yaptık ön farlar değişti sol ayna takıldı . Tavana file yerleştirdik . Jelikan yeri ve aparatı ayarlandı !

Yarın fren merkezi (bi arabamında freni tutsun) Komple kontroller istepne vs. vs. vs.

abi ha jerrycan ha jelikan ne farkeder sen anlıyosun benim nedemek istediğimi ya her nekadar istanbul da büyümüş olsamda içimdeki adanalıyı öldürmüyorum :smiley: Seçimlerden önce kaçak katı çıktık iyi oldu şimdi tapuyu dağıtsınlar diye bekliyorum :smiley: ...

navaraextreme' Alıntı:
abi ha jerrycan ha jelikan ne farkeder sen anlıyosun benim nedemek istediğimi ya her nekadar istanbul da büyümüş olsamda içimdeki adanalıyı öldürmüyorum :smiley: Seçimlerden önce kaçak katı çıktık iyi oldu şimdi tapuyu dağıtsınlar diye bekliyorum :smiley: ...

gültekin kaçak katın hayırlı olsun ;D ;D ;D

foto eklesende bizde görsek bu kaçak katlı aracı ;D

Önder en son çok parlaktı flash patlarsa birşey çıkmaz heralde ama "endüstriyel siyah" ile boyanacaktı ;D ne oldu bilmem..

Jeepcj7' Alıntı:
Önder en son çok parlaktı flash patlarsa birşey çıkmaz heralde ama "endüstriyel siyah" ile boyanacaktı ;D ne oldu bilmem..

ben pazartesi akşamı vinç montajı-tampon ve ıvır zıvır işler için atillaya gidiyorum uygun olursan sende uğra görüşelim...

gültekin japon görünümlü amerikanını da orada belki görürüm ;D ;D ;D

ben flaşsız karanlık ortamda foto çeker koyarım :D :D :D

dronder' Alıntı:
ben pazartesi akşamı vinç montajı-tampon ve ıvır zıvır işler için atillaya gidiyorum uygun olursan sende uğra görüşelim...
Önder vinç mi dedin.hayırlı olsun şimdiden ayrıntıları bekliyoruz

dronder' Alıntı:
teşekkür edrim... evet dün aldım vinci... pazartesi akşamı tampon ve vinç operasyonu başlaıyor
kardeşim ayrıntı diyoruz markette havuç 1 liraya inmiş eve giderken 2 kilo aldım gibi konuşuyorsun:smiley:ne marka aldın orjinal tampona mı montaj olacak nereden aldın madem istanbul'a geliyorsun kahve içmeye bekleriz ayrıca...

duman' Alıntı:
kardeşim ayrıntı diyoruz markette havuç 1 liraya inmiş eve giderken 2 kilo aldım gibi konuşuyorsun:smiley:ne marka aldın orjinal tampona mı montaj olacak nereden aldın madem istanbul'a geliyorsun kahve içmeye bekleriz ayrıca...

pardon cüneyt abi ben yanlış anladım... ;D

vinçte gönlüm warndan yanaydı ama çok pahalı geldi. t-max a hiç sıcak bakmadım. geriye tek seçenek tabor-9000 kaldı. bende onu aldım kdv dahil evraklı faturalı 915 dolara aldım...

vinç bugün atillaya (maslak özel oto) gidecek. bende pazartesi montaj ve çelik tampon için gideceğim. atillanın yaptığı tamponları gördüm. tek kelimeyle müthiş. tasarımı kendim buldun netten. atilla imal edecek...

açıkcası tampon fiyatı belli değil... modele göre değişecektir...

zaten warn artık ARB tamponunu ithal etmiyor. bence orjinal tampona verilen paraya yazık. çünkü verilen paranın yarısı kargo ve gümrüğe gidiyor... tabii şunuda var usta olmayan kişiler de tampon yapıyor ama hiçbir şeye benzemiyor..

bitsin fotoları eklerim ilk gezide de incelersiniz... sonra tekrar yorumlarız...

ZJ%20FRONT%20W-HOOP2.jpg

dronder' Alıntı:
bugün zj me telsiz siparişi verdim... ayrıca vinçte karar kıldım... en kısa zamanda vinç montajı ve ön tampon yapımına başlanacak....

telsizi sitemize üye kasirga1 nickli mahmut beyden aldım...

kasirga1' Alıntı:
Bir kaç gün gecikme için kusura bakmayın.40kanal cb mobil am/fm danita 1640 markası cıhaz sıfır 150tl. alan42 el cıhazı am/fm 10x40 kanal yedek batarya kutusu araç çakmak soketi ve kılıfı kit halinde kutulu ve sıfır 175tl bu cıhazlardan bir kaç adet var bilginiz olsun.isteyen arkadaş olursa benimle temasa geçebilir

bu da telsizin fotosu

telsiz....jpg

Boyadık boyadık endüstriyel siyah çok caf caflı oldu bugün fren ve elektrik tesisatını ayarladık bir iki eksiği kaldı yarın onları yapıcam pazar çıtırdaan bi test edicem :smiley:

Fotoları koyarım makina maslak sanayide duruyo orda isteyen göre bilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri