Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,478
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Yavuz Bey LRO ya rica edin de gidip şu rampadan geçsinler.... Sizin cephede Psikoloji alt üst....

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
Sezgin Landcilar birgun ifade mi alacaklar valla.... Iyi niyet gösterisi olarak Ankaradan defender mi alsak ne yapsak... Çok varmiş....

;D ;D ;D iyi fikir abi alıp bide 38 '' taktın mı var ya senden iyi dostları olmaz ;)

şöyle bişey kaporta orjinal kalsın (orjainal daha çok seviyorlar )

after01.jpg

Jeepcj7' Alıntı:
Aykut Bey geçmiş olsun..

Tentesizler kiskanmasin lutfen... Aracinin ustunu açan var açamayan var.... Tabi aluminyum kupaya konserve açacağida kullanilabilir....
;D;D;D

ehehehehehe Bu güzeldi , ama bende 2 adet sunroof var, düğmeye basıyon cizzzzzzzt açılıveriyor. ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Yavuz Bey LRO ya rica edin de gidip şu rampadan geçsinler.... Sizin cephede Psikoloji alt üst....

Abi valla burda lrodan toplasan 3-5 kişi ya var ya yok, onlar orayı arazisiz geri vitesle bile çıkarlar, ama o olay psikolojimi bozmadı desem yalan olur, biz burda LR şöyle Lr böyle yazıp duruyoruz, millet artık ciddiye almıyordur.

Biz hangi araçların nerelerde kaldığını yazmıyoruz, hiç bir markaya b..k atmıyoruz , ekip olarak gittiysen , çekeceksin, çekileceksin, eğleneceksin , güleceksin, neyin eksik olduğunu anlamaya çalışacaksın, kimseyi üzüp arabasından nefret ettirmeyeceksin.

Sizlerede takılıp duruyorum ama hepsi şaka, anladığınızı umuyorum, Yoksa dağın başında araban kırılsa ben senden çok üzülürüm.

__ C J 7 __' Alıntı:
;D ;D ;D iyi fikir abi alıp bide 38 '' taktın mı var ya senden iyi dostları olmaz ;)

şöyle bişey kaporta orjinal kalsın (orjainal daha çok seviyorlar )

Sezgin o bişeymi defender a 44 takan azmanlarda var. hatta bitane seri 3 gördüm sahibiyle röportaj yapıyorlardı 48 inch vardı üstünde, uzaktan bakınca araç görünmüyordu ama 4 lastiği görünüyordu , lastiğe araba uydurmuşlar gibi ;D

bugün SOA uygularken söktüğüm rot amörtisörünü taktım.yan sinyalleri bağladım.yağını ve yağ filtresini değiştim.

bozuk olan ve sabit olarak takılmış ön hublar manuelleri ile değişti ön diferansiyel 2 çekerde boşa çıktığından aracın gidişi çok değişti. ön takım yapıldı. ön aks başları, bütün salıncak burçları, sol ön amortisör takozu kırıkmış o da değişti. araç harika oldu maşallah:smiley:

Koray Bey, hakkaten "hub"lar bu kadar rahatlatıyomu ya arabayı ???
Ben de taktırıcam da direksiyonu çok rahatlatır, şehir içinde kullanım
çok rahatlar dediler... Sizlerden de böyle şeyleri duymak sevindiriyo
insanı...Umarım benimki de öyle olur...

Selamlar...

iyi günler tarık bey. doğrudur hublar değiştikten sonra aracım baya bi rahatladı sebebide şudur. benden önceki sahibi hubları sabitlemiş yani 4 çekerden 2 çekere geçtiğimde hala ön şaft ve diferansiyel dönüyordu buda araca bariz bir yük bindiriyordu hubları değiştirince ön diferansiyel 2 çekerde boşa çıktı ve bariz bir rahatlama oldu düz yolda giderken. eğer sizin hublarınızda benimki gibi sabitse değiştirmeniz bir rahatlatma yaratacaktır arabada. tabi denemeye fırsatım daha olmasada araziye çıktığımda 2 çekere düşme gibi bi korkum kalmadı:D

hahaha orkun abi çekme çelik şaftı takmışlar scout a kırsında göreyim bakalım şimdi nereyi kıracak gene biyer kırılırsa arıza demekki oradanmış :smiley: .......

bütün açılara baktılar bi problem yokmuş senin bana verdiğin radyötöründe maşallah bitane açık kanalı çıkmamış :smiley:

bu ay sonuna nasip se kaporta dışında tamamen bitiyo makina :( yeni bi oyuncak lazım ?

acaba land alıp sada solda batıp amerikanlara kendimimi çektirsem napsam hayır herkez motor hacmi kadar konuşsa site baya sakinleşir :smiley: .... land çi abilerim kızmasın şaka yapıyorum ...

SENIN makina 5.9 oluyodu dimi orkun abi :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

O scout bitmez bence... Düz vites V8 makine ile çok sağlam şaft kullanmamak lazım sebebini yakında anlarlar ;D
Makineyi Ocakbaşı tezgaha yatırıcaz 5.9 olacak inşallah ;D ;D ;D

Dün bir tane Prestolite Beyin patlattım, yedeğine geçtim yola devam ettim. Yenisini taktım, ama beyin neden patladı?? Bence Offroad oyunlarından sonra fazla yattığı için bizim eşşek bana mesaj verdi ;)

navaraextreme' Alıntı:
hahaha orkun abi çekme çelik şaftı takmışlar scout a kırsında göreyim bakalım şimdi nereyi kıracak gene biyer kırılırsa arıza demekki oradanmış :smiley: .......

bütün açılara baktılar bi problem yokmuş senin bana verdiğin radyötöründe maşallah bitane açık kanalı çıkmamış :smiley:

bu ay sonuna nasip se kaporta dışında tamamen bitiyo makina :( yeni bi oyuncak lazım ?

acaba land alıp sada solda batıp amerikanlara kendimimi çektirsem napsam hayır herkez motor hacmi kadar konuşsa site baya sakinleşir :smiley: .... land çi abilerim kızmasın şaka yapıyorum ...

SENIN makina 5.9 oluyodu dimi orkun abi :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Gultekin sorduk fiyatını heralde ucuz mu sanıyorsun panzer lastiğini ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR