Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,475
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

navaraextreme' Alıntı:
şaftı ya büküyor yada kafadan kırıyo koyacam en sonunda 5cm çapında çekme çelik içi dolu boruyu kurtulacam !!!

şimdi şaftı büküyorsa bir yanlışlık var, onu bükemezse başka bişeyi kırmıyacakmı?

Etiketler

Bir adet kırmızı kafalı optima - anlık güçlü akım verici olarak. Yani marş işlemleri için,
bir de yanına mavi kafalı optima... Servis aküsü olarak,
Manuel switch ile içeriden ayrılabilir olmasında fayda var.

Güzel bir sistem olur. Araç benzinli ise starter akünün çok teferruatlı olmasına gerek yok.
Ancak dizeller ilk marşta zorlanıyor.

Ben şu an marin akü kullanıyorum. Tek. Ancak vinçleme ihtiyacım çok olmuyor.

Serdar'a katılıyorum. Akılmdakini söyledi :smiley: Kırmızı akü bittiğini belli etmez.

Evet bende katılıyorum.

Starter aküsüde güçlü olsa fena olmaz, bir defasında -29 dercede, içine 20/50 yağ konulmuş v8 bile çalışmakta çok zorlanmıştı, tavsiye üzerine yağı sentetik 0-30 la değiştirdik sorun kalmadı. Gerçi kapısını bile açamamıştık , bagajdan girmiştim içeri. ;D

Bugün 2. köprüden anadoluhisarına dönüşte önümde hiç sebep yokken aniden duran araca çarpmamak için frene basmamla arkamdan gelen taksinin tamponuma yapışması ve 100 ytl ye tamponun düzeltilmesi (taksinin - yerli üretim- abs sisteminin görevini yerine getirmemesiyle oluşan kaput hasarı , tampon vs vs sonucunda çıkan masraf bilinmiyor...). Buradan çıkan sonuç ; siz her ne kadar güvenli mesafe bıraksanız da arkanızdaki araç husunda yapılabilecek bir şey bulunmuyor maalesef...

Geçen gunlerdede abim defenderle işliklarda duramayıp fiat puntoyu pert etti ama eger durabılseydi zaten arkadakı girecekti zincirleme 6 arac kazaya karıştı ama bizim defender sadece plaka altlıgı kırıldı. ne yaparsan yap sen vurmasan sana vururlar. tarafige çikmak riski göz önune almak demektir.

Aykut Bey geçmiş olsun..

Tentesizler kiskanmasin lutfen... Aracinin ustunu açan var açamayan var.... Tabi aluminyum kupaya konserve açacağida kullanilabilir....
;D;D;D

Orkun bey defenderdeki alemınyum tavan cj deki tavandan daha saglam olacagına garanti veririm hatta eski 68 model seri 2a tavanı hala ilkgün gibi duruyordu

yunus bager' Alıntı:
Orkun bey defenderdeki alemınyum tavan cj deki tavandan daha saglam olacagına garanti veririm hatta eski 68 model seri 2a tavanı hala ilkgün gibi duruyordu

yaw abi alınma hemen ya şurada yavuz abime takılıyolar . landcı arkadaşlar hiç şaka kaldırmıyor ;)

yavuz abi bu konuda en sevdiğim LANDcı. buradan kendilerine bol bol selamlar gönderiyorum ;)

Ya kusuruma bakma kardeşim bu gunlerde bıraz agrasif oldum izmitteki fatih beyin düzenledıgı gezide defenderlerin rampayı çıkamaması etkiledi beni ondandır

CJ7 ve 8 hariç bizde tavan yok ki... Meselede ordan çikiyor ;) landin tavani ile Cj-8in kinin sac kalinligi yakindir... Cj-7 nin ki fiber zaten....

Sezgin Landcilar birgun ifade mi alacaklar valla.... Iyi niyet gösterisi olarak Ankaradan defender mi alsak ne yapsak... Çok varmiş....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR