Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,439
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Tempus' Alıntı:
Benim araçdada geçen sezondan eksik bulduğum işleri bitirdim, 33 lastikler 35 lerle değiştirildi, ön tampon ve vinç ağırlığından 3-5 cm basık duruyordu bunun için araç 5 cm daha önden yükseltildi. Şaftlara bakım yapıldı, yağları filtreleri değiştirildi, telsiz montajı yapıldı. Tek eksiğimiz şaseye kadar batıcak çamurlar ve battığımızda çekicek dostlar , hazırız :smiley:

[attachment=1]

kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Arabistana gelsenin cekerdim aracinizi colde safaride.

ben aracimda daha karar kilamadim degistirsem mi kalsada masraf etsem mi diye. alali 4 ay oldu ama hayirlisi.
cherokee sport v6 var bir gun sizin gibi tatli bir arac yapabilirim umarim..
saglicakla

Etiketler

bende komple boyattım arabamı ;D ;D

Land rover 057.jpg

Land rover 056.jpg

Land rover 055.jpg

Land rover 054.jpg

Dün Suudi Arabistan'dan döndüğümde arabanın durumu içler acısıydı. :( Lastikler inmişi akü boşalmış tozlu bir durumu vardı. LAstikler şişirilldi. Patlak için kntrol ettirildi. Akü şarj edildi Elektrikçiye kontrole götürüldü. Akü sağlamdı ama sigorta kutusunun altına ısı yalıtımı için yansıtıcı levha parçası koyduk. eriyen kalorifer fanı sigortası ve yeri yeniden yapıldı. Sigortaları yenilendi. Yanmayan ve rengi solmuş yan sinyaller değişti. Fronteracıların aklında olsun, bizin çamurluk sinyalleri Tofaş Uno 'nun sinyalleriyle hemen hemen aynı. Sadece takarken plastik tırnakları biraz törpülemek gerekiyor. Şimdilik bu kadar. Bayramdan sonra cam filmleri sökülecek fren ve el freni için teste gönderilecek. Farlar elden geçecek. Sonra ver elini TüvTürk :-\

rumelian' Alıntı:
Dün Suudi Arabistan'dan döndüğümde arabanın durumu içler acısıydı. :( Lastikler inmişi akü boşalmış tozlu bir durumu vardı. LAstikler şişirilldi. Patlak için kntrol ettirildi. Akü şarj edildi Elektrikçiye kontrole götürüldü. Akü sağlamdı ama sigorta kutusunun altına ısı yalıtımı için yansıtıcı levha parçası koyduk. eriyen kalorifer fanı sigortası ve yeri yeniden yapıldı. Sigortaları yenilendi. Yanmayan ve rengi solmuş yan sinyaller değişti. Fronteracıların aklında olsun, bizin çamurluk sinyalleri Tofaş Uno 'nun sinyalleriyle hemen hemen aynı. Sadece takarken plastik tırnakları biraz törpülemek gerekiyor. Şimdilik bu kadar. Bayramdan sonra cam filmleri sökülecek fren ve el freni için teste gönderilecek. Farlar elden geçecek. Sonra ver elini TüvTürk :-\

Sorunsuz geersiniz inşaallah :smiley: ;) :D 8)

serkan35' Alıntı:
bu gün arazi aracımı sattım :'( :'( :'( :'( :'(

En kısa zamanda daha iyisini alma ümidiyle ???
Ben öyle yaptımda ama hâlâ eskisini arıyorum bazı şartlarda ;D ;D ;D

ben 12012 km iken yıkatdım zaten 12bin km de toplam 5 kere ancak yıkatdım.

Aracım yok hala, site site araç aradım.

sizlere de bu olur mu ?,
yada bu olur mu? diye mesaj attım.

Can sıkıntısından Cafer için 4 adet DLAA marka delici sis sipariş ettim hemde çok hesaplı. Düzce için hazır olsun. 2 tanede Hella ff75 yayıcı sis duruyordu elimde onlarıda takıcam ışıl ışıl olacak önüm...

Bugün hava yağmurlu olmasına rağmen ön amortisörlerimi değiştirdim. :D
Eskiler tamamı ile bitmiş ;D

IMG_6569.jpg

IMG_6570.jpg

IMG_6571.jpg

IMG_6572.jpg

IMG_6573.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR