Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,441
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

murat bey elinize sağlık. güzel çalışma sanırım kendiniz çoğu bakımı yapabiliyorsunuz :smiley:

Etiketler

bora1071' Alıntı:
murat bey elinize sağlık. güzel çalışma sanırım kendiniz çoğu bakımı yapabiliyorsunuz :smiley:

Selam

Sağolun evet haklısınız tamir ve bakımlarımı ben yapıyorum ;)

Muayene hazırlık sürüyor... :(
Elektrik işleri tamam,
Farlar tamam, ön arka camlar ve far yıkamalar tamam, iç aydınlatmalar tamam. Sadece makinada far ayarı kaldı..
Yarın mekaniğe geçeceğim !!!

rumelian' Alıntı:
Muayene hazırlık sürüyor... :(
Elektrik işleri tamam,
Farlar tamam, ön arka camlar ve far yıkamalar tamam, iç aydınlatmalar tamam. Sadece makinada far ayarı kaldı..
Yarın mekaniğe geçeceğim !!!

Hadi hayırlısı darısı benım başıma bakalım nasıl gececek

valla ben kendi araçlarıma birşey yapamıyorum, biri kaportada diğeri istanbulda.. arkadaşınki bir süreliğine bende, ona da henüz birşey yapmadım ama braz sonra gidip benzin koyup kaldığı yerden alıcam :D

Önce bir güzel yıkadım çamurlardan arındı. Sonra ön tampona Hella ff75 yayıcı sisler takıldı. Tavana takılacak delici sisler için elektrik tesisatı çekildi hazır durumda ve bujiler değişti...

bugün cjnin kupasını kaldırıp şaside yenileme işlemine başladık hayırlısıyla

IMG00153-20100913-1145.jpg

IMG00154-20100913-1145.jpg

IMG00164-20100913-1548.jpg

poorangel' Alıntı:
valla ben kendi araçlarıma birşey yapamıyorum, biri kaportada diğeri istanbulda.. arkadaşınki bir süreliğine bende, ona da henüz birşey yapmadım ama braz sonra gidip benzin koyup kaldığı yerden alıcam :D

ooo, kolay gelsin.... ben de heveslenmiştim benzin koyar alır gelirim diye, namussuzun derdi biraz daha farklı heralde.. yarına kaldı.. takım taklavat alıp gidicem artık.. :((

rumelian' Alıntı:
daha gitmedim Tüv e kendim kontrol ediyorum :smiley:

Daha arka sol kapı kolu bulmam lazım. Olmazsa ödünç alabilrmiyim senden :D

Selam Cem

İkiteli de çıkmacılarda kesin bulursun. :D

damast' Alıntı:
Selam Cem

[/quote

corsa B ninki de benziyor galiba.. Ne Dersin?

http://www.otoyedekparcaburada.com/OPEL-CORSA-B-9300-ARKA-KAPI-DIS-ACMA-KOLU-SAG-PUTURLU-SIYAH,PR-8078.html

rumelian' Alıntı:
damast' Alıntı:
Selam Cem

[/quote

corsa B ninki de benziyor galiba.. Ne Dersin?

http://www.otoyedekparcaburada.com/OPEL-CORSA-B-9300-ARKA-KAPI-DIS-ACMA-KOLU-SAG-PUTURLU-SIYAH,PR-8078.html

Ben yarın benim opelciye bir sorayım bakalım

Bayramdan önce sibob ayarı yaptırdım, karbürotörü temizlettim ve tabiki gaz ayarı yaptırdım ama hala çok yakıyo :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR