KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
zjmin , lpg hava yağ flitresi değişti , motor yağı ve şanzıman yağı değişti ... hidrolik yağı eklendi ... ön farlar sinyaller ve parkları değişti , nikelaj ön ızgara takıldı ... sol ayna değişti ... ön tampon ön kaput ve yan çamurluklar boyanıyor ...
160 000 bakımından beri sanayiye gitmemiştim bugün gidip bir tırnağı kırılan kapı açacağını değiştirmek için iç kapı açacağı aldım, istavrozlardan geldiğini tahmin ettiğim tıkırtı sesinin oradan geldiğini teyit ettirip ustaya pazartesi bırakınca yapmasını söyledim, tamponun bir kaç yerindeki boya sıyrıklarını ve çizikleri boyacı ustasına havale ettim, sol kapının cam motoru biraz zayıflamıştı ustaya söyledim yapacak, son olarak gösterge panelindeki aydınlatma ışıkları biraz körelmişti usta onları da değiştirecek. Sonra geciken TÜV muayenesi yapılıp yola hazır hale gelecek.
Benim araçdada geçen sezondan eksik bulduğum işleri bitirdim, 33 lastikler 35 lerle değiştirildi, ön tampon ve vinç ağırlığından 3-5 cm basık duruyordu bunun için araç 5 cm daha önden yükseltildi. Şaftlara bakım yapıldı, yağları filtreleri değiştirildi, telsiz montajı yapıldı. Tek eksiğimiz şaseye kadar batıcak çamurlar ve battığımızda çekicek dostlar , hazırız
Arazide hep aynı araçları görüyoruz, defender,discovery,toyotalar, cj, cherokee,suzuki vs vs farklı araçları görüp arazi performanslarınıda canlı canlı izlemek güzel oluyor. Farklılık güzeldir Selamlar.
Arazide hep aynı araçları görüyoruz, defender,discovery,toyotalar, cj, cherokee,suzuki vs vs farklı araçları görüp arazi performanslarınıda canlı canlı izlemek güzel oluyor. Farklılık güzeldir Selamlar.
antalyadan ahmet ustann gönderdiği bagaj ayaklarını monte ettik teşekkürler ahmet ustam
sonra geçenlerde rasgele hurdacıya uğradığımda gördüğüm ve hemen kaptığım ceta parçasınıa kapı altlarındaki çıtalar için kestirdik hem KIRAT a hemde ığdırın ikinci aracı KIRATIN biricik kardeşi HUNTER e çok güzel oldular