Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,220
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

30 lira motor hariç komple iç dış yıkama iç yıkama bende sulu oluyo o açıdan kolay bas suyu aksun çamur
motor ilaçlı 20 lira negerek var haftaya gene aynı olacak orjinal kalsın daha ii
:smiley:

Etiketler

Yıkamacıya ilk kez gidiyorsam sabit fiyat alıyor iç dış 25 tl. 2. gidişimde 50 tl istiyorlar :smiley: 2 yıkama parası veya kanallarının küçük olduğunu tıkanıklık yaptığını falan fistan söleyip almıyorlar :smiley:

Bugün ufaklığın su hortumlarının sertleştiğini farkettim hatta çatlamışlar. PAtlayan bitanesinin yerine idarelik pembe ;D ;D bahçe hortumu taktım... Birde benzin kesici arızanamış gaza alınca arabayı sapıtıyor. yArın hem hortumları değiştiricem hemde benzin kesiciyi değiştiricem...

Satıcam diyince huysuzlandı abi ufaklık.. ama olsun satılana kadar her hafta araziye çıkartıyorum bi sakinleşiyo...

tavan sepeti için önlere 4 adet hella comet 500 delici aldım arkaya ise 2 adet comet 450 aldım sabah ilk iş orhan ustaya gitmek olcak sepet için....

can sıkıntısından uğraşırken xenon taktım elimde duruyordu boşa gitmesin die jip ime taktım

Bi değişiklik yapmadık ancak, kardeşimi dershaneden almaya gidecektik, hava soğuktu, kardeşimde akşamın bi vakti sokakta yalnız bekliyordu, dershanede artık kapanmış çıkamadık :D babam sinirlendi :D baktık olmicak kaldırımdan indik, süperdi herkes bize baktı, fotoğrafını çekecektim buraya koymak için, ama babam ben neyle uğraşıyorum sen napıyosun dedi :D görüntü alamadım :D kusura bakmayın, saygılar :D

Yurtdısından sipariş verdğimiz warn tampon seti elektronik ateşleme ünitesi ve yukseltme kiti geldi ancak ateşleme ünitesi ve makaslar revizyonlu cıktı muhtemelen geri gönderilcek ve yenisi yollancak ama yinede sıkıntılı bir süreç:( elimizdeki orijinal cj motorunun revizyonu bitti ustundeki motoru sokup orijinalıini takmak için aracı sanayiye bıraktım 2-3 gune cıkacak en yakın zamanda garaj bolumunde kendi aracımın bolumunu acıp oradan paylasıma baslıycam.

Bu arada procomp 4'' yukseltme kiti ile ilgili bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum biz tuff country istemiştik procomp geldi cok sorun olurmu

sebring trioval çift çıkış eksoz taktım ve hella kafesli (hella buyuk kafada denir) korna taktım aracıma

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.