Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,660

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

onu gordum hasancgm boyanmıs fotografından bahsetmıstım kapılarını falan boyatacagım demıstınya ve guncel foto olsa daha makbul olur hasancgm ;D
İkay abi bir arka sayfa lütfen.... :p
[/quote]

up8453' Alıntı:
onu gordum hasancgm boyanmıs fotografından bahsetmıstım kapılarını falan boyatacagım demıstınya ve guncel foto olsa daha makbul olur hasancgm ;D
İkay abi bir arka sayfa lütfen.... :p

İlkay abi şimdilik hard-top'u kendi boyayacağım.... ;)

Yazın komple kapılar filan boyanacak... ;)

Yeni foto çekerim...

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi dif. kapağı nasıl delindi anlamadım valla kırılır benim bildiğim... :smiley:

Bu arada hard-top gerçekten çok iyi oldu kilitleniyor temizlemesi daha kolay cam filan var.. :D Alışamadım daha... ;D

Benim arka kovan diğer cjlerden 4 cm geride. Malum 4" yükseltme değişen şanzıman şaft mesafesi çok kısa diye açıyı halledebilmek adına geriye kaydırdık. O zamanda aşırı zıplamalarda benzindeposu muhafazasıyla temas oluşuyor. zamanla aşınmadan delinmiş. Çok sık rastlanır bir durum değil tabi.. ;D genelde ön diff kapağı çarpmalardan delinir..

Get ile yükseltme yaptım.
Önler 2cm,arkalar 3 cm.

Alt karter koruma yaptım.
Yağı,yağ filtresi,hava filtresi,benzin filtresi değişti.

XozzyX' Alıntı:
iç temizlik yaptırdım.dışa gerek yok, malum, havalar..

orj 2 inç yukseltme kitlerimi satıp (hasarlı şekilde) isoff org kırılmıştı

torsiyon ve get ile 3 inç yukselttik aracımızı yağını suyunu kontrol ettmem de cabası diyebilirim

Kayışdağına çıkardım Kar yüzü görsün diye...Dolaştırdım getirdim.... :smiley: :smiley:

DSC01434.jpg

DSC01491.jpg

arabanın içi dışı ve altı yıkandı alttan bir kamyona yakın çamur çıktı ayrıca disklerle balataların arasına çamur dolmuştu tekerler söküldü çamurlar temizlendi ve bu işlemler yaklaşık yarım gün sürdü

bir daha gazete okumak mı tövbeler olsun :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45745.msg503681

pazargününden kalan çamurları yıkattıkk:smiley: samimi söylüyorum 1.5 el arabası çamur çıkdı yıkamacı abi bidaha gelme mümkünse senin paran lazımdeyil dedi bana :smiley: ama pırıl pırıl oldu cj siyahmış oysaki ben kahve rengine alışmışdım :smiley:

evedilaz' Alıntı:
pazargününden kalan çamurları yıkattıkk:smiley: samimi söylüyorum 1.5 el arabası çamur çıkdı yıkamacı abi bidaha gelme mümkünse senin paran lazımdeyil dedi bana :smiley: ama pırıl pırıl oldu cj siyahmış oysaki ben kahve rengine alışmışdım :smiley:

Böyle çok çamurlu 4x4 kaç yıkıyorlar? Ben sadece diş yıkama 10 -15 tl veriyorum 5 de bahsis. ki birdaha yıkatabileyım ;D
Sizlerde durum nasıl? fiyat yer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri