Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,665
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Aracın altına yatmaktan bıktım onun için bahçenin bir köşene kanal yapıyorum bundan sonra tüm bakımlarını kapımda yapacam.

Etiketler

ön tampon altındaki fazlalık gördüğüm plastik eteği ve çamurluk ağızlarının köşelerini kestim aracım dahada yüksek görünüm aldı birde alta muhafaza taktım bu gün yarın yeni halinin fotolarını koyarım artık böyle değilll ;)[attachment=1]

DSC04563.jpg

radyötör deki ufak bi kaçak için söküdük lakin sökmüşken bi anjiyo uygulaması yapak dedik ve radyötörü şişlettik:smiley:
şindi damarlarında taze antifiriz daha rahat dolaşan bi makine oldu gençleşdi sanki

Arka diferansiyel kapağım delinmiş onu kaynak ettirdim.. ;D Böylece aylar sonra buraya birşeyler yazmış oldum.. Bekleyenlere müjde olsun.. Hasan hardtop çok güzel olmuş. Kilitlenebilir bir cj nin oldu artık ;D

2 inch boyunu uzattım, tavana sepet siparisi verdim birde rot balans ayarı yaptırdım..

bütün sanzuman difransiyel arazi sanzumanı yağları değiştirildi.(16 yıldır aynı yağla geziyordu) içim rahat artık.

Bu Gün Arka Hoparlörlerde sorun vardı onları hallettik, yeni direksiyon kılıfı ve vites topuzu aldık ;) öndeki sisler ayarlı değildi onları düzelttik ;)

üzerindeki 225 60 15 bridgestone potenzalar çıkartılıp Erhan Alkaya'nın Vitaraya takıldı ben ondaki sıfır BF Goodrich 215 75 15 AT lastikleri taktım süper durdu. Erhan Bey bana haftaya Halepten 195 80 15 AT (Markasını ben de bilmiyorum gelince yazarım) lastikler alıp gelecek.

kazasız belasız çatalcadan ormanlıya uzanan 2 araç bi gezi daha yaptık çamura öylesine doydukki anlatılamaz sıkı kanallı bol sel hasarlı dereyatakları bol çamur karadenize nazır eşşiz yiyenbilir sefası ve ve evimize geldik yorgun ama unutulmaz bi bazarı daha kara uşakla kazasız belasız kapattık

jeep' Alıntı:
Arka diferansiyel kapağım delinmiş onu kaynak ettirdim.. ;D Böylece aylar sonra buraya birşeyler yazmış oldum.. Bekleyenlere müjde olsun.. Hasan hardtop çok güzel olmuş. Kilitlenebilir bir cj nin oldu artık ;D

Hocam gözümden kaçmadı bilesin ;)

ayrıca senin bu başlığa yazı yazman demek harika fotoğraf ve filmlerden oluşan geziler demek bizim için

jeep' Alıntı:

Göktuğ abi dif. kapağı nasıl delindi anlamadım valla kırılır benim bildiğim... :smiley:

Bu arada hard-top gerçekten çok iyi oldu kilitleniyor temizlemesi daha kolay cam filan var.. :D Alışamadım daha... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR