Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,666
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

sosyete traktörümün marş dinamosunu söktüm oto elektrikçime götürdüm otomatigi bozulmuş onuda söktük içindeki parçaları ters çevirdik tekrar lehimledik ve çalıştı :smiley: 10 tl işçilik verdim
60 mAmperlik aküde bozuldu yerine 90 mAmperlik mutlu aku aldım ve taktım

Etiketler

Silecek motorum pert olmuş yeniledim.. ;)

Ayrıyetten CJ-7 kardeş geldi... :D adı "CJ" Cinsi presa canario.. ;) 40 günlük dün gece CJ-7 misafirim oldu bugün ise bahçede Koray arkadaşımızla idareten yaptığımız kulübesinde.... :smiley:

01122009026.jpg

hasanfb' Alıntı:

Ayrıyetten CJ-7 kardeş geldi... :D adı "CJ" Cinsi presa canario.. ;) 40 günlük dün gece CJ-7 misafirim oldu bugün ise bahçede Koray arkadaşımızla idareten yaptığımız kulübesinde.... :
:smiley: :smiley: :smiley: stepneye yakısmıs hasancgm hayırlı olsun

up8453' Alıntı:
hasanfb' Alıntı:

Ayrıyetten CJ-7 kardeş geldi... :D adı "CJ" Cinsi presa canario.. ;) 40 günlük dün gece CJ-7 misafirim oldu bugün ise bahçede Koray arkadaşımızla idareten yaptığımız kulübesinde.... :
:smiley: :smiley: :smiley: stepneye yakısmıs hasancgm hayırlı olsun

Sağol ilkay abi...Gelince yakından bakarsın.... ;D

jeeper' Alıntı:
Hasan abi çok tatlıymış maşallah.

Sağol kardeşim harbiden öyle ama... ;) senide bekliyorum...

RedlinE' Alıntı:
Çok zibidi çikmiş.
yavruyken çok tatlilar.

Aynen öyle büyüdüğü zaman nasıl olur artık görücez...Eğitimini aldıracağım biraz vakit geçsin...

helezonlar değişti
amortisörler değişti
lastikler değişti
burçlar polybush kit ile değiştirildi
tampon değiştirildi (teşekkürler yavuz abi)
rotiller değiştirildi

Sıfır takım eksoz Ankaradan geldi. Lpg regülatörü cuma günü gelecek. İkisi birden cumartesi günü takılacak.

bir kaç gün oldu ön panjur boyandı eksozlar değişti[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC03502.jpg

DSC04527.jpg

DSC04525.jpg

DSC03502.jpg

Asfalt lastikleri takıldı ve son kez yıkandı. Müşteriler için pazarlıllara başlandı :'(

rot ayarları yapıldı
yağları kontrol edildi
kuru yağlama yapıldı
telsiz ve anten alındı

yuzen_adam' Alıntı:
Asfalt lastikleri takıldı ve son kez yıkandı. Müşteriler için pazarlıllara başlandı :'(
hayırlısı olsun sanırım pek severek olmuyor bu yapılan iş ayrılık var heralde hayırlısı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR